civcivmom Kızlar eğitime başlayacağım kaç günde öğreniyorlar yani ilk başlar altına yapacaktır illaki alıştırmak içşn ne yapmam gerekiyor önerilerinz varmı ?🥰
srntrkli22 civcivmom 45 gündür bezsiziz tam düzen oturmadı gerileme dönemi oluyor . Oturmak istemiyor bazen
Toprakonurberna srntrkli22 gerileme dönemi ne zaman geçiyor ve ne yaptınız 3 hafta oldu bizde bırakalı ama bu ara yine altına yapıyo ve yaptıktan sonra söylüyor ne zaman yine söyler
srntrkli22 Toprakonurberna bende bilmiyorum açıkçası bizim de şu an altına yapıyor ve gitmek istemiyor tuvalete
srntrkli22 civcivmom altına yapıyor tuvalete gitmek istemiyor bez taktığım oldu ama çıkardım hemen . Azı dişleri çıkacak galiba o yüzden gerileme yaşıyoruz bu da bir süreçmiş gerileme sonra düzeliyormuş bez takınca kafa karıştığı için bir sonraki deneme de daha zor olabiliyormuş
Mustininannesi06 srntrkli22 gerileme değilde tuvalete gitmek istemiyordu ilk haftalarda özellikle kakasını tutuyordu tam kaçırırken söylüyordu sonra sonra alıştı
Mustininannesi06 srntrkli22 çok sabır gerektiren birşey gerçekten hem inatlaşma dönemine denk geldi tamda vazgeçsem geri başa saracakti ve bu dönemi illaki yaşayacaktık şimdi olmazsa bi kaç ay sonra inşallah sizde bi an önce atlatırsınz bu dönemi
anneee5 Bende tam bu dönemdeyiz bazen söylüyor çiş diye bez var hala altinda çıkarıp götürüyorum ama altına yaptığını daha fazla bezi çıkarıp mi denemeliym acaba