aleynayavz Kızlar 54 günlük bebeğim maalesef meme emmiyor. süt sağıyorum ama sütüm iki göğüsten en fazla 20 cc çıkıyor. Bebeğim çok huysuz olduğu için 3 saatte bir sağmaya çalıştığım halde geceleri özellikle 8 saati buluyor nasıl sütümü artırabilirim ?
Aselinannesi0655 aleynayavz canım cok küçük bi danışmandan yardım al hastanelerde de veriyorlar mutlaka memeye döner . 4 aylık bebegim biz asla döndğremedik biberona alıştı. 2 saatte bir sagım yapıyorm 24 saatte 90-120 arası çıkıyor. Çok az çıktıgı için mama da veriyorum ama sagımla artar arayı çok açma ve lütfen bi yardım ak memeye döner o
Fasi aleynayavz 15 ay 24 günlük oğlum doğduğumdan beri sağımla besliyorum ilk zamanlarda az gelmesi sizi korkutmasın su için sık sık sağın ben hep sütüme az gözüyle baktım herkes saçma sağan konuştu sağımla bebekmı beslenir mama ver 6 ay bile anne sütü almayacak bu bebek emmiyor zaten kesilir vb şeyler sabırlı olun çoğalacaktır zamanla sağmaya devam edin helva kısır havuç su tüketin geceleride düzenli sağım yapın bebeğiniz daha çok küçük
aleynayavz Aselinannesi0655 göğüslerim çok büyük ve uçları da yok. kilosu düşük doğdu hastanede mamaya başlattılar biberonsuz deliriyor resmen silikon ucu ağzına alasıya deliriyor 😔
aleynayavz Fasi sürekli sağmaya çalışıyorum ama o kadar huysuz bir bebek ki uyanına asla ağlamadan durmuyor çoğu zaman 5 6 saatte uyuyor
Fasi aleynayavz my 373 double diye bir marka benimde bebeğim o kadar huysuzki sürekli ilgi istiyor kucak eğer baska birşeyle uğraşıyım burnumdan geliyor eller serbest pompa rahat oluyor o yönden
aleynayavz Fasi evet benimki de kolik saatlerce uyumadığı susmadığı çok oluyor her gün düzenli sağım yapamıyorum o yüzden sütüm de iyice azaldı