_Goktugunannesi__ Buseflin direk aklıma gelen menü😂 Mercimek veya ezogelin çorbası Patates püresi yatağında et sote veya köfte Pirinç pilavı Hazır yufkadan közlenmiş patlıcan ve kapya biberli börek enfes bişey Salata 2 3 çeşit meze İçecek Yemek sonrası da Kıbrıs tatlısı veya cocostar pasta
Ucansupurge Buseflin Sultan kebabı,pilav, sebze çorbası,kabak tatlisi🤤 Hem çok basitler hemde çok lezzetli
seyma51 Fırında tavuk, pirinç pilavı, salata, ayran, hava soğuksa tarhana çorbası değilse domates çorbası ya da yayla çorbası olabilir mi
Buseflin seyma51 sanırım öyle yapacağım fırında tavuk pilav çorba anca en az zamanımı alan yemek çünkü
Buseflin _Goktugunannesi__ aşko ben bu arsız bebemle en fazla tavuk pilav yapsam şükür tuvalete bile zor gidiyorum 😂
Buseflin _Goktugunannesi__ közlenmiş patlıcan böreği nasıl sulanmıyor mu yufka fırında mı yapıyorsunuz
KLORAK Buseflin İmam bayıldı ya da karnıyarık (bence dünyanın en kolay yemekleri) Pirinç pilavı Cacık Süzme mercimek çorbası Tiramisu olabilir 👌🏻
Buseflin KLORAK evet pratik ama patlıcanları kızartmak kısmı yorucu geliyor bana buzluğumda da stopu yok
Busraata33 Buseflin Geçen geldi benimkiler birazda acele oldu 2saatte yetiştirdiğim kadar Kol böreği Rus salatası Yeşil salata Pancar tarator Pilav Fırında tavuk Şık bir masa 😊 Tatlı yapamadım ki zaten bunların üstüne asla yemeyiz dediler çerez vs ikram ettim
Buseflin Busraata33 gayet güzel menü ama bebeğim diş çıkarıyor çok huysuz meze kısmınj yaşamayabilirim
Zumra_Fatma Buseflin oyle dusunurlerse getirsinler bide almazlarsa cayin yani boş kalmasin garantiye alin
_Goktugunannesi__ Buseflin evet fırında yapıyorum canım ikisinidenközleyip doğruyorum ayrı Bi tavada küp doğranmış soğanı kavuruyorum üzerine közlenmiş ler kırmızı biber ve tuz 1 2 tur çeviriyorum börekleri de biraz geniş sarıyorum 2 parmak genişliğinde sonra ortadan biraz kesiyorum karnı yarık deniyordu sanırım çok lezzetli oluyor
Buseflin Zumra_Fatma doğru söylüyorsunuz yaptım yemeği ama tatlı yine kaldı hazır kek aldım mecbur zamanım kalmadı