Gozde92 Kızlar 54 günlük bebeğim var. 2 haftadır sağ gözü sulanıyordu. Bu sabahtan beri sarı bir akıntı geliyor gözünden. Intihap gibi daha önce başina gelen oldu mu ?
Seymalvina Gozde92 göz yaşı kanalı yıkmalıdır benim kızım 5 aylık oldu hala akıyor gözü doktor göz pınarına masaj yapmamı söyledi yapıyorum ama hala tam geçmedi.
NaimeYilmaz Gozde92 Sarı ise enfeksıyon olabılır kaynayıp dinlenmıs ılık su ile içten dısa dogru gazlı bez ile sılınız bır goze degen yerı diğer göze degdırmeyın doktora gıdıp damlada alabılırsınız bızım damla ile 2 gune gectı 🌸
Bts Gozde92 gözyası kanalı tıkalıdır canım bnm kızımdada oldu netira diye damla vermişti 1 haftada gecti doktoruna bi danış
Esraabrklu Seymalvina benim oğlum 8 aya kadar geçmedi ben artık geçmez dedim umudu kestim 8 aydan sonra geçti ama devamlı masaj yapıyordum kesme masaj yapmayı sakin
Seymalvina Gozde92 gözün burna yakın kısmı çapaklanan kısım oraya elinizi bastırıp tam çekmeden pompalama işlemi yapıyorsunuz sonra ılık su ile pamuğu ıslatıp içten dışa doğru silin işe yarayacaktır.
Alpgdd Enfeksiyon olma olasılığı yüksek. Günde 2 3 kere temizleyip masaj yapın. Doktorumuz damla verdi damla ile geçti. Sürekli çapak da oluyordu.
NaimeYilmaz ELifYildiz 4 ay oldu valla hatırlamıyorum mınnacık bir şişeydı. 😊 5 gunluk kullanıma uygundu 🤷♀️
Esraabrklu Seymalvina göz pınarlarindan şakaklarina dogru..kaşından aşağı doğru yap masajı yani ama biraz bastır mecburen..benimki sabah uyanınca gözlerini açamıyordu öyle üzülüyordum kii😔 geçti ama çok şükür