hava12 Kızlar bekarken de çok akıntım vardı evlendim yine devam ediyor 2 buçuk ay önce doğum yaptım hala akıntım var çok kötü bir durum koku da çok oluyor artık çok sıkıldım bu durumdan nasıl geçer bu ya çok sıkıldım çook 🤦♀️
designermoms hava12 koku varsa bir kadın doğuma gidin ilaç verecektir ama ilaca rağmen geçmiyorsa nioli yağı kullanabilirsiniz anında etki ediyor Bir de bol bol su için
Kasevbo hava12 ben aynı şikayetle gittim ilaç ve fitil verdi. Kesinlikle yıkamamam gerektiğini söyledi şuan bir sıkıntım yok şükür
bebecikkkk hava12 bol su tüketin, dut kurusunu kaynatıp için, tanelerini de yiyin. Düzenli olarak. Hamileleigimde enfeksiyonu dut kurusu geçirdi. Nioli yağı çamaşır bit iki damla olacak şekilde damlatabilirsiniz . Geçmiş olsun
floorjustice hava12 akıntıniz nasıl geliyor benimde yeşille karışık kanlı geliyor da mantar ya da enfeksiyondan şüpheleniyorum
hava12 designermoms çok su içiyorum yine fayda etmiyor ilaç da fayda etmemişti zamanında dediğiniz yağı ilk defa duydum anında etki ediyorsa bi denemek lazım 🙂nerden temin edebilirim acaba
designermoms hava12 eczanelerden alırsanız daha güvenli Her gün iç çamaşırınıza iki üç damla damlatın çok faydasını görürsünüz İnşallah size de şifa olue
Kasevbo designermoms nioli yağını bende çok duydum ama doktorum kesinlikle kullanma faydası değil zararı var dedi🤷♀️
Kasevbo aybarsmehtap evet geçti çok şükür. Kokulu akıntı o kadar rahatsız ediyordu ki özgüvenimi etkiliyordu. Şuan sadece kokusuz renksiz beyaz akıntı oluyor normal olarak
Kasevbo aybarsmehtap sadece doktorun verdiği fitili kullandım 7 adet. Yıkamamaya özen gösterdim kimyasal hiç değdirmedim. Bol su tükettim florayı düzeltmesi için
aybarsmehtap Kasevbo Kasevbo benim de büyük ihtimalle florası bozuldu sudan başka ne yapabilirim acaba düzenlemesi için
aybarsmehtap bebecikkkk dut kurusunu nasıl tüketmemiz gerekiyor acaba birde niola yağı gerçekten iyi geliyor mu bende denemek istiyorum ama onu
bebecikkkk aybarsmehtap nioli yağı gerçekten iyi geliyor. Ben bu zamana kadar zararını gören duymadım. Ama faydasını gören çok duydum. Çamaşır bir iki damla dökülüyor sadece . Dut kurusunu suda kaynatıp suyunu için, dualarını da yiyin. Enfeksiyona bire bir