NesAryzey Merhaba arkadaşlar ben 2 yıl önce spiral taktırdım ve çıkarmak isitiyorum ama korkuyorum deneyimlenmiş olanınız varmı nasıl bir işlem ne kadar sürüyor acı varmı 🤯
melisaaaaaaaaa NesAryzey bende çok zorlandım bir ili kere denedi olmadı canımdan can gitti en son anestezi alıp çıkarttırdı doktorum
tomrissmom NesAryzey spiral takıldıktan sonra çok kanama yaşayan var mı benim çok kanamam oldu takıldığından beri bir haftadır işte hoca ilaç verdi kesilmezse çıkartıcaz mecbur
yagmurkokusu_ NesAryzey takarken anestezili takıldı çıkarırken saniye de çıktı çok az ya sinek ıssırığı gibi çok acısı yok benim bu ay tekrar takılacak
NesAryzey yagmurkokusu_ bende Ocak gibi gidecem inşallah o zaman korkularımın üstüne gitmem lazım çünkü bende ciddi anlamda çok kanama ve 4 5 kiloya yakın fazlalık yaptı
yagmurkokusu_ NesAryzey eğer adetlerin düzenli değilse olabilir o durum benim düzenliydi spiraldeylen 74 kilodan 64 düştüm. Benim bu ay tekrar takılacak regl gideceğim
Kubra-2607 tomrissmom benimde 40 güne yakın çok oldu.Hele son olmamda kanım bitti heralde demiştim.2 ayı bitiriyorum.3. Aya kadar doktor normal dedi ama düzelmezse çıkartalım diye çağırdı.
NesAryzey Beren2323 bende yaptı diye düşünüyorum 58 59 kilonun üstüne çıkmayan biriydim yapım gereği kilom hep sabit iner ama çıkmaz yani ama taktırdıdpımdsn beri 63 ü gördüm