sadeturkkahvesi11 8 ay 17 günlük bebeğim var kahvaltıda püre şeklinde beslenmeyi sevmiyor pankek vs yapıp küçük küçük parçalara bölerek veriyorum ama artık kahvaltı fikri gelmiyor aklıma . Taneli şekilde ama doyurucu olarak neler verebilirim
SerenGltkn sadeturkkahvesi11 ben yumurta zeytin ezmesi domates rendesi labne tahin pekmez yoğurt falan veriyorum dönüşümlü patates salatası yapıyorum
Mmeelliikkeee sadeturkkahvesi11 kızım kuymak çok severdi , tam buğdayla tost yapardım.. hatta bizimle serpme kahvaltı ederdi tek bir gün yedi kasede bir daha yememişti
sadeturkkahvesi11 SerenGltkn patates salatası deneyebilirim blw yapmıyoruz henüz ama püre yemek istemiyor bende çok minik minik parçalar şeklinde veriyorum
sadeturkkahvesi11 Mmeelliikkeee benim kızımda öyle bizim yediklerimizden istiyor hep özel şeyler yapıyorum yemiyor
uykumvaarr Menemen, bebek kuymağı, meyveli yulaf ezmesi, haşlanmış yumurta-yoğurt- avokado- ceviz karışımı, olabilir o aylarda bunları veriyordum ben
sadeturkkahvesi11 uykumvaarr meyveli yulaf ezmesi yapıyorum onu seviyor ama işte her gün farklı tarif aklıma gelmiyor instagram keşfetim hep ek gıda dolu ama geneli püre şeklinde tarifler 🤣
uykumvaarr sadeturkkahvesi11 püre gibi tarifleri çatalla pütürlü ezerek de yapabilirsiniz tam püre kıvamına getirmeden
sadeturkkahvesi11 uykumvaarr tam püre yapmıyorum taneli kalıyor ama yok yemiyor. Mesela önce küçük parça pankek ardından peynir falan öyle yemeyi seviyor