Dnzdmr 1ay olmuştur çok iyi gidio derken şuan dürekli altına kaçırıyor vc ye gidene kadar da yapıyor gecelri yapmıyor ama gündüz hep kaçırıyor ne yapmalıyım beze mi döneyim yazın mı deneyeyim bilemedim havalar soğuk üşütür mü😏
nasel21 Dnzdmr beze dönmeyin. Böyle yapabiliyorlar çocuklar ama geçici gerçekten sabredebilirseniz. Beze dönerseniz aynı süreçleri tekrar yaşayacaksınız. Yaşı kaçtı çocuğunuzun?
zuzunur Dnzdmr altına yaptığı zaman kıyafetlerinin kirlendiğini söyleyin hatta üzüldüğünüzü söylerse çok mutlu olcağınızı da söyleyin yapınca süpriz sna aferin diyip yerirdiğiniz sevdiği atıştırmalıklarıdan verin zaten alışınca süprizede gerek kalmıyor unutuyor 😂
Kelebekky Dnzdmr bizimle bir hafta oldu başlayalı cok iyiydi ama bir anda bozuldu bende bıraksam mi diye düşünüyorum ama boşa gidecek bir haftamız kolay da geçmedi sonuçta 28 aylık bizim sizin
Yunusemrecik Dnzdmr bizde 3 ay oldu nedense 💩olayını çözemedik. Altına yapıyor ya da yaptıktan sonra diyor ama gece ne küçük ne büyük ilk günden itibaren yapmadı ne yapcam bilmiyorum
Dnzdmr zuzunur ilk başlarda böyleydi ama eve biri gelsin hemen düzeni bozuluyor çok nadir vc ye gidiyor yani gidiyor ama gidene kadar kaçıyor
zuzunur srntrkli22 çocuktan çocuğ değişir mi bilmiyorum ama ben eğitime başladım 2 hafta sonra sıkıntımız kalmadı senin de sabırlı olmqn gerekiyor kızmaman gerekiyer kızarsan ters tepki eder
Dnzdmr Kelebekky 26aylık bnm kızımda evet bizimde çok iyidi alıştı etti derken bi anda böle oldu nida nezmn rayına girer bilmem
Toprakonurberna Gerileme döneminin ne kadar sürere geçtiğini tecrübe eden yok mu annelerimizden tam iyi gidiyo derken bi anda yine altına yapamaya başladı 26 aylık