Tortilla_ Kızlar kızım 4,5 yaşında Martta 5 e girecek. Biz hala büyük tuvaleti beze yapıyoruz. Cildircam artık. Ne yaptıysam olmadı. Nasıl bıraktıracağım.
Nrkzy Tortilla_ benim oğlumda 4 yaşında biraz bez konusunda direndi .çişi bırakırken kolay bırakmıştı kakası geldiğinde hep bez tak diyordu .kafama çok takıyordum. Bir anda o huyundan vazgeçti şimdi e bebekten aldığım portatif tuvalete yapıyor. Bezi bıraktık artık komple. Sadece klozete yapmak istemiyor korkuyor sanırım bende zorlamıyorum üstüne gittikçe ters tepiyor strese giriyor sanırım.
Nrkzy Tortilla_ büyük tuvalet konusu biraz daha hassas vucutlarından bir parça olduğunu düşünüyorlar ve ayrılmak istemiyorlar. Güzelce telkin edin ben şarkı söylüyorum çişimiz tuvalette kakamız tuvalette diye 😂 ödül falan vermeyi deneseniz. Bende klozete alıştırmaya çalışıyorum kendi portatif tuvalete yapıypr sonra tuvalete götürüp arkasından bay bay yapıyoruz inşallah bu da hallolur kendinizi üzmeyin zor bir süreç
Tortilla_ Nrkzy 2.6 yaştan beri kendi küçük klozatine idrarini yapıyor. Ama büyük tuvalete geldiği yok asla. Neler neler denedim. Yine burdan fikir aldım onları da denedim yok.
Tortilla_ Nrkzy Denedim hepsini denedim 🥺🥺🥺🥺 hatta burda birisi bezini portatif tuvalet içine koyun bez olmuyo böyle yapalım diyerek alıştırmış. O da işlemedi bize
Nrkzy Tortilla_ bir anda bırakabilir benimde hiç umudum yoktu hep bez tak derdi sonra artık istememeye başladı ben bez takalım diyorsum istemiyordu rahatsız olup bir süre sonra bırakmak istiyorlar zaten hemen değiştirmeyin biraz rahatsız olsun