Mom16 Merhaba Anneler. Mühendisoğlu hangi ıslak mendili öneriyor? Instagram kullanmadığım için bakamıyorum.
Kzk Mom16 sleepy yenidoğan önerdiği mendiller arasında ben kullanıyorum oldukça memnunum uni baby yenidoğan dan geçtim geç bile kalmışım..hem fiyatı uygun hem heryerde bulabilirsiniz olmadı kendi sitesinden kapıda ödemeli alabilirsin sevgiler
[silindi] Baby&me yenidogan islak mendili de oneriyor. Bende doğduğundan beri kullanıyorum, memnunum. Baya da uygun ve uzun zamanda gidiyor.
[silindi] 15 subatta islak mendillerde indirim var e bebekte. O indirimde alip kullanmanizi oneririm. 👍
Papatyam1703 Kzk ben mor paketten toplu almıştım son bir paket kaldı elimde ondanda yok beyaz paket var onu mu kullanıyprsunuz içerik aynı mı acaba
Mom16 Ben de baby me kullanıyorum aslında ama içeriğini bilemediğim için sormak istedim. Teşekkürler anneler 🙏🏻
Eymeniim Sleppy narural yeni doğan çok çok memnunum 1yapragi hem kocaman hem havlu gibi kalın hemde paket yumuşak pamuk gibi bebekler ıslak mendil paketleriyle oynamayı çok seviyor ona zarar vermiyor dış paketi yumuşacık