Hacerrb 2 ay 17 günlük oğlum var burnu tıkalı ve öksürüyor iki kez doktora gittim ve ciğerlerinde sorun yok burnunu serum fizyolojik ile aç dedi doktor ama doğsl seylerde denemek istiyorum biran önce geçsin diye. Ne yapabilirim atlatan var mı?
-erCansu- Hacerrb canm bebis cok kucuk daha serum f. Ilac degil zaten saat basi bile sıkabilirsin.. Aklıma gelen havluyu ılıtıp sırtına göğsune koyabilirsin
cagla29930 Hacerrb gece mutlaka buhar makinasını çalıştır ben öksürükten öyle kurtardım birde kafasını yüksekte tutacak şekilde yastıksa destekle başını biraz da olsa faydası oluyor terine dikkat et ve yatağı soğuk olmasın gece anlaşılmıyor emzirirken terledikleri için yatak soğuksa öksürüğünü arttırır dikkatli ol bir de
Laayla Hacerrb burnunu çok sık açınca geçiyor ama ben sarımsak yağı sürüp ayağına pamuklu çorap giydirdim ama sizinki çok küçük alternatif tıp için bi tane yastıkla yatırın da ciğerlerine inmesin balgam
CinarciginAnnesi Benim bebegimde aynı canım kaç gündür burnu çok kötü tıkalı öksürükte var serum fizyolojik damlada sıkıyorum aspiratör olmayınca bana misin bile demiyo nasıl açacam bilmiyorum
zcokgecim Benim kzıımda aynı bizde doktora gittik hava verdi bize bizde evde uyguluyoruz arkası temiz dedi cigerleri ama ön tarafta var dedi oda öksürüğe sebeb oluyo balgam olduğu için çıkartamıyolar dedi doktoru burun spreyi falan verdi