bisusbe_ Kızlar paça kaynattım içine baharat sirke felan koymadım dupduru oldu kaç aylıktan sonra veriliyor bebeklere ya da tadım döneminde çay kaşığıyla tattirsam sorun olur mu
Irmakmelegim bisusbe_ kızım 3 yaş 4 aylık ben daha sakatat hiç vermedim keza 6 7aylik bebeğin sindirim sistemi sakatat yicek iciccek kadar gelişmiş deil diyebilirim
bisusbe_ Irmakmelegim dimi ben de öyle düşündüm ya bir de tadım dönemindeyiz şu an havuç haşlayıp verdim karnabahar hasladim verdiğim her şeyi bezinde parçacık olarak buldum normal mi acaba sindiremeyor.mu püre gibi yapıyorum ama
Irmakmelegim bisusbe_ çok normal güzel anne yediklerini görmek bezinde zaten taneli verin hafif pureye alışırsa sorun olur
cikolataliekmek bisusbe_ kilo sebebiyle ve doktor tavsiyesiyle 4. Ayda tadıma başladık. 6 aylıktan beri her hafta kelle paça çorbası içiyor içine biraz kimyon katıyorum ne olur ne olmaz diye çok şükür bir sorun yaşamadık 🙏🏻
cikolataliekmek bisusbe_ birer yemelik şeklinde buzluğa kaldırdım ben, ama tabi siz o şekilde yedirir misiniz bilmiyorum 🙏🏻
bisusbe_ cikolataliekmek vermek çok istiyorum da en azından çorbalarına katayim şu an soğuyor soğuyunca poşete koyup buza atayım 🌻🙏🏻
cikolataliekmek bisusbe_ tadım bittikten sonra ve bağırsakları biraz katı gıdaya alışınca verebilirsiniz 🙂