ipekmomy Kızlar bebeğim 2 aylık bi iki gündür emzirmek için göğsüme koyduğumda kafasını çeviriyor sütte tazyikli geliyor başlarda o yüzden emmek istemiyor sonradan sinirleniyor sanırım bende emzikle sakinleştirip uykuya geçiş anında rahatça emebilyor aynı durumu yaşayan var mı başka bir çözüm önerisi olan ?🥴
Ozgu01 ipekmomy Sütün tazyikli olmasından rahatsız oluyorsa önden biraz sağıp öyle emzirebilirsiniz birkaç doktordan bu şekilde duymuştum
Zynpasll ipekmomy dikkat et Canım benim kızım böyle yapa yapa meme reddi oldu parmağınla makas yapıp göğsü öyle tut ver
minikannsi ipekmomy aynen arkadaşlar çok güzel yazmış ve sakin aç kalıyor diyp mama verme sakın, gerekrse doktorlarla konuş emzirme danışmanlığı al, biberon kullanma, bu kaşık gibi bı şeyler varmış ben hiç blmyrdum onları kullan biberondan uzak dur
kiryar ipekmomy Benimde bebek 3ay 1 haftalık emeceği zaman kucağıma alıyorum memeyi gördümü kafayı geri atıyor ayaklarını kasıyor ağlamaya başlıyor. Ayağa kalkınca emiyor gezerken oda yorucu oluyor yatarak emzirme pozisyonunu yptım önce biraz sakinleştirip konuşunca kendi yan dönüp emiyor ama neden bunu yapıyor anlamıyorum birde bu ara alt dudağnı emmeye başladı
misssevval Böyle kafayı geri çekip, arkaya etrafa bakıyorsa bu bir süreç bizde yaşadık 1 aydan uzun sürdü. Ayakta gezdirerek emziriyordum. Etrafa merak duymaya başladığı için oluyor. Can sıkıcı bir süreç ama geçici 💕
ipekmomy misssevval Bakmıyor ama ağlıyor işte istemiyor meme reddi yapmasından korkuyorum birde siz kaç saatte bir emziriyordunuz sanki hiç acıkmıyor gece hele vermesem uyanmayacak bende strese giriyorum 🥴
belismomsss24 62 günlük kızım bizde de aynı durum var. Tazyikli geliyor sütüm sinirleniyor ağlıyor tekrar yakalamaya calışıyor . Sonra tekrar sinirleniyo böyle döngü haline geliyo. Makas yöntemi denedim ön sütü sağıp emzirmeyi denedim hiç biri işe yaramadı. Ben çözümü uzanarak emzirmekte buldum o zaman tazyikli gelmiyor . Tazyikli geldiğinde genzinede kaçıyodu öksürük tutuyodu . Çok korkuyodum simdi reflü yatağına yatırıyorum yanına uzanarak emziriyorum. Gayet rahat emiyor