alparslan38 Kizlar 11 gündür saati saatine bu ilacı kullanmaya başladım dün ilk defa ek koruma kullanmadan ilişki yaşadık bı şey olur mu biz hem hap hem prezervatif kullanıyoruz ama bu hapın sadece kendi başına koruma ihtimali var mı
Aysunnkaya alparslan38 bende kullandım da bıraktım adet görmemeye başladım bunun yüzünden şimdi yasmine geçtim sadece hapla korunuyorum
birazquality alparslan38 ben 5 ay kullanıp bıraktım. Eğer adetin ilk günü kullanmaya başladıysanız ilk günden koruma sağlıyor ama adet dışı bi günde başladıysanız ilk 1 hafta ek koruma gerektirir yazıyor prospektüsünde ama bana hem doktorum hem de eczacı 1 ay ek koruma yap demisti riske atmamak için heralde. Sonraki zamanlarda hap hariç korunmana gerek yok geri çekilmeye bile gerek yok demşti doktorum
zarifhanim alparslan38 Ben bu hapı bir seneye yakın kullandım. Çünkü emziriyordum ve bu haptan başka alternatif uygun göremedim. Mecbur kalarak kullandım. Ama hep korkarak kullandım çünkü sph sınıfı tek hormon. Hap + geri çekilme. Gebelik yaşamadım. Ama kuzenim sadece bu hapla korunmadan ve saati saatine düzenli kullanmadığı için ikinci bebeğine hamile kaldı. Emzirme dışında kullanılan hapların koruyuculuğuna eminim ama cerazette rahatca kullanılabilecek bir hap değil bence.
seyma51 alparslan38 bende aile hekimliğine gidip aktif emzirdiğimi ve korunmak istediğimi söyleyince bana bu ilacı verdi. Burda da kullananların yazılarını okumuştum. Bence koruyordur
alparslan38 zarifhanim bn daha önce yazz kullandim çok memnundum ama emzirdigim için bunu kullanabiliyorum saati saatine içiyorum ama güvenemiyorum nedense
birazquality alparslan38 ben de iki çocuk olduğu için korkuyordum çok. riske atmamak için ek korunma da kullandık sonra gittim spiral taktırdım hem adetliyken başlamışsın bisy olmaz hiç aksatmadıysan korkma
Tb19 alparslan38 bende aynı şekilde saatini hiç şaşmadım max 10 dk oynamıştır 1-2 kez ama bende korkuyorum doğumdan sonra adetim de çok bozuldu zaten bu haptan dolayı mıdır onu da bilmiyorum
alparslan38 birazquality spiralden korkuyorum o yüzden hapı seçtim zaten ama artık ek korumada yaparım tekrar bı çocuk daha kaldıramaz benm bünyem
ilenalemin alparslan38 ben de zylnda kullanıyorum.emzirirken kullanılıyor o da.6 ay oldu bi sıkıntı yaşamadım inşallah yaşamam yani zaten hapın amacı ek korunma yapmamak .