momikaa Hanımlar 2022 de İstanbul Tuzla tokilerine başvurmuştuk seçim öncesi kurada yedeklerde çıktı Aralıkta sözleşme yapılacağı söyleniyor aranızda tuzla bölgesinde TOKİ çıkan var mı doğru mudur ? Kaç yılda biter kafamda deli sorular
crybaby momikaa eşim 2012 başvurdu siz düşünün 🤣 Ankara’da yaşıyoruz gerçekten çıkmıyor ve iki senedir para yatırıyoruz kuraya girebilmek için
momikaa crybaby yaaa üzüldüm eşimin adı kurada yedeklerde çıktı söylentiler var anlaşma yapılacak diye ama bilemiyorum umarım boşuna umutlanmıyoruzdur 🥲
crybaby momikaa inşallah boşuna değildir bize de sürekli ha çıktı ha çıkacak deniyor tanıdık koyduk araya yine yok
Mom_98 Bizede 2022 yada 23 de yazıldık asil çıktık ama sonra birşey olmadı çağırmadılar etmediler neden acaba depremden önceydi
momikaa Mom_98 hangi şehir acaba bizde bekliyoruz arayan olmadı Avrupa yakasındaki bi tanıdığı aramışlar. Biz Anadolu yakasındaki TOKİ’lere yazıldık bekliyoruz bakalım
yatinzibarineww Hemdem__ hangi proje den çıktı acaba Mart ayında anahtar teslimi olacakmış diolar bilginiz varmı
yatinzibarineww momikaa bize 2019 da çıktı Tuzla dan hala yapiliyor evler arada gidip bakıyoruz binalar bitti içleri kaldı sadece bizimkilerin Mart ayında biten evlerin anahtar teslimi varmış ama bizimkiler bitermi bilmiyorum
lilyummmm yatinzibarineww Bize de 2019 İzmit’te çıktı katlar belli mi sizin birde peşinat ne zaman ve ne kadar verdiniz