iremosa Merhaba , arkadaşımın 5. Haftasında betası 754e çıktı. Benim 5 haftalıkken 5000lerdeydi. Henüz ultrasonda görünmedi. Bu konuda deneyimi olan var mı? Acaba her şey yolunda mıdır ultrason günü Salı . Endişeliyiz
utkummm iremosa beta herkeste farklilik gosterir canim ona takılmasın onemli olan iki gune en az 2 katina cikiyo olmasi,ultrasonda da en az 3000 falan olmasi gerekiyo gozukmesi için
[silindi] iremosa Beta hCG herkeste farklılık gösterir. Önemli olan iki günde bir%60 artış göstermesi.
asrinhatasi iremosa geç döllenme olabilir. İki gün sonra tekrar kan versin 2 katına çıktıysa sorun yok
iremosa utkummm ben de dediğiniz şekilde araştırdım evet, değişiklik gösterir diyorlar. İnşallah her şey yolundadır 🥹
asrinhatasi iremosa maşallah gayet güzel. Dediğim gibi geç döllenmedir. Haftası 1 hafta geridedir o da sıkıntı değil 🌸
_YanakReisinAnnesii iremosa önemli olan birkaç güne sayının katlanması. Sayı katlanıyor güzel artış oluyor ise problem yoktur. Değeri de gayet iyi gibi görünüyor bence. Bende 500 lerdeydi öğrendiğimde oğlum 3 yaşını geçti ☺️
iremosa _YanakReisinAnnesii ne kadar tatlı bir haber , sağlıklı upuzun hayırlı ömrü olsun 🤍 çok teşekkür ederim paylaştığınız için
SevimliHayaletCasper iremosa benimde ilkinde 5 haftalıkken 20 binlerdeydi ikinci bebeğimde de 5. Haftalarda 1000 lerdeydi. Bu döllenmeyle alakalı erken döllenirse yüksek çıkar geç döllenirse düşük çıkar
iremosa SevimliHayaletCasper harika bi haber bu. Bizzat deneyim duyunca insan çok rahatlıyor. Peki bu durum gelişim sürecinde bir farklılık yaratıyor mu, kalp atışını duyma haftasının kayması vb aklıma örnek de gelmedi. Sizin dikkatinizi çeken bir fark olmuş muydu yoksa süreç aynı mı ilerliyor
_YanakReisinAnnesii iremosa darısı sağlıkla arkadaşınıza inşallah ☺️ çok teşekkürler,amin cümlemizin yavrusunun 🫶🏻
SevimliHayaletCasper iremosa tabi kalp atışını falan bir hafta geç duymuştuk ikincide. Ama ilerki zamanlarda sıkıntı olmuyor. Hatta önden gidiyordu
Evaninanasi iremosa artışı gayet güzel. Muhtemelen geç döllenme olmuştur yani adete yakın yumurtlama olmuştur bu ay
tospikannesi_ iremosa ne güzel artış var değerlerinde beta herkeste aynı olmaz benim 3.haftada beta 2000 Di. Yüksel ihtimal randevu günü keseyi de görür kan vermesine gerek yok
Betulsark Artısı önemli kese olup olmaması önemli. Çok merak ediyorsanız acile gidin gebelik durumu var ağrım var diyin bakarlar zaten 😅 arkadaşımın mesela daha yüksekti ama ultrasonda kese görünmedi kimyasal gebelikmisti artış önemli bu durumda belkide geç döllendi yani Oyuzden haftayla uyumlu olmayada bilir
iremosa Betulsark acile gitse de görünmez karın ultrasonu için betanın 3000lerin üzerine çıkması gerekiyor, vajinal 1500müş. Yani bekliyoruz napalım. Kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah