milletsanakanalizemiolacak Divayorgunxx takip eden şahıslar görünmüyor kişi sayısı ve benim ettiklerimi görebiliyorum
milletsanakanalizemiolacak ZeydsMom ahahahahahahahaha bunun muhabbetini dün grupta konustuk biz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Tomris-Hatun TulayGeriDon sacmalama takip ettim seni nasil cikayim bacim sadece tum seyleri takip et bide tartismalari takip et secenegi var ya tum seylerden sadece tartismalari takip et e aldim
twobabymom_ TulayGeriDon Aynen aşkım valla resim yüklemek kolay olsun bir de şu zıkkım klavye sürekli gidip gelmesin yeterli bence
sezer2022 milletsanakanalizemiolacak aynen biraz daha geliştirilmesi lazım ki takibe takip yapalım 🤣🙈 bu arada benide takip edin yaww
milletsanakanalizemiolacak sezer2022 geri takip değil derdim yada takioçi kasmak degil pistlarımda gerçekten sohbet etmekten keyif aldıklarım var ve beni takip ediyorlarsa ben etmiyorsam bu bana ayıp geliyor ben onun için açtım bu postuda zaten
twobabymom_ milletsanakanalizemiolacak Hemen söyle bakalım bende az çok kankin sayılırım 😀😀 takip ediyor musun beni😀