milletsanakanalizemiolacak Takip edenlerimi nasıl görebilirim? Geri takip yapmak istediklerimi nasıl görebilirim?
sezer2022 milletsanakanalizemiolacak aynen biraz daha geliştirilmesi lazım ki takibe takip yapalım 🤣🙈 bu arada benide takip edin yaww
milletsanakanalizemiolacak Divayorgunxx takip eden şahıslar görünmüyor kişi sayısı ve benim ettiklerimi görebiliyorum
twobabymom_ TulayGeriDon Allah seni cidden oraya dönecek mevzu ben sevemedim şahsen burası da takipçi yarısına döner yakında
ZeydsMom Ay ben de kafam karisti her zaman bildiris gelmiyor ya. Goremiyorum ki geri takip de edeyim. Yeni henuz belki de duzelir
Tomris-Hatun ZeydsMom ben takip etmisim seni 3 tane kafa var yaninda dndnssn takip ettiklerimi ole anliom
ZeydsMom twobabymom_ simdiden gt gt yazmaya baslamislar. E ben de ne bileyim gt ne. Sabahdan beri herkes birbirine got diyip duruyor sandim. Geri takipmis
leylannpembemontu twobabymom_ ya evet keşke takip olayı olmasaydı ne güzel postlarda sadece görüşüp konuşurdu herkes şimdi geri takip istiyorlar 😀😀
ZeydsMom Deletedmom_216 ben de instagramda goruyordum bazen bazi videolarn altnda gt yazilar e ergenler iste kufur mufur diyordum bugun burda anladim o gtn o got olmadigini 😂
ZeydsMom Tomris-Hatun hii bak bazen geliyo bazen gelmiyor bakiyorum takipcim bi tane kalkmis ama bildirim gelmemis. Duzelir ya gorsek kimler sey yaoiyor ona gore got yapsak bizde