mervehatice Hanımlar arkadaşım verdi bebeği içmemiş elimde 4 kutu var hepsini toplam 250 ye vereceğim ihtiyacı olan var mı ?
ElvisDemir-moms mervehatice 13 kutısuna 30 tl verdiğimiz mamanın 4 kutusunu bu fiyata vermeniz biraz uçuk değil mi ?
Ardenaden Bu mamalri satamazsiniz devlet ucretsiz veriyor satisi yasak bagislayabilirsnz kargo karsiligi
mervehatice Ardenaden ben yarısını devlet karşılıyor diye biliyordum kızım da kullanıyor başka bir içerikte olanını yarısını biz ödüyoruz ama bu öyleyse bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim
mervehatice Alaz88828 Elimde dört tane var ikisini size göndereyim ikisini Cansu Hanıma.Ama nasıl olacak adres numara için nereden yazayım cansutekinnn
Bebekka34 cansutekinnn Bizde nutricia neocat kullanıyorduk şimdi doktorumuz APTAMİL progomin syneo alerji mamasına geçirdi. Elimde neocat kaldı 15 kutu. Düşünürseniz yardımcı olabilirim.
Bebekka34 Alaz88828 Bizde nutricia neocat kullanıyorduk şimdi doktorumuz APTAMİL progomin syneo alerji mamasına geçirdi. Elimde neocat kaldı 15 kutu. Düşünürseniz yardımcı olabilirim.
cansutekinnn mervehatice kusura balmayın şimdi gördüm ben temin ettim doktorumuz raporu yazdı çok ama çok teşekkür ederim ❤