[silindi] Bütün gece yarım saatte bir uyanan bebeğim var çok uykusuzum sinirliyim istemsizce bağırıyorum çünkü dinlenemiyorum geceden beri hiç dinlenemedim öyle yorgunum ki varmı bu yorgunluğa bi çözümünüz
DuyguSentrk [silindi] bende öyleyim 7 aylık olduk yatakta dönmekten yarım saatte bir uyanıyoruz suanda bile ayagımda sallıyorum çok uykum var 😔
ertanmut [silindi] bzde 11 aylığız hala aynı birde odası ayrıı mekik dokuyorum resmen çooook uykum varrr başımı kaldıramıyorum valla napcz blmiyrm yaaa
Sum87 [silindi] [silindi] alın bende de o kadar eşim çok sinirli olduğumu söylüyor ama gerçekten uykusuzluk çok zor asla dinleniyorum çok yoruldum varsa fikri olan banada söylesin 😢
Yorgunanne1 Sum87 bu eşlere deli oluyırm madem snirlyz kalk bi gcede sabha kadar sen salla demi. Uyjuszlktn artk ağlıyorm ya snirlerim laçka
Sglmali Sum87 hayır bide eşler de aynıymış. Yaptıkları bişey yok sırtını dönüp yatar sonra uykusuz kalınca sinirlisin çocuga kızma vs. Yardım edin o halde.
[silindi] Sum87 Benim eşimde öyle sürekli geceleri bağırıyo çocuğa kötü davranma diye ama elimde değil
Mom567 Yorgunanne1 bu hece bizde öyleydik saat başı kalktık Kızım gaz sancısı çekti durdu üşüttüm ben galiba bendende ona geçti eşim bir türlü uyuyamadı bizde içeri odaya gittik tabi çocuk yatağını arıyor
Satasoy Uyku eğitimi vermeyi düşünüyor musunuz ? Ayakta sallamak bebekleri daha sersem yapıyor bence. Onlara biz öğretiyoruz böyle şeyleri bebek doğduktan sonra onu hiç ayağında sallamazsan bilir mi sizce ayakta sallanmayı
[silindi] Satasoy Doğru ama uyku eğitimi içinde erken gibi bizim kız biraz huysuz. Asla cevap vermez bu eğitime
NrYlmzTsr 18 aylik hala emiyor, geceleri çok sık olmasada uyaniyor meme icin hala. Kesicem sanırım bu ay memeden.
Sglmali [silindi] şuan ben de aynı postu açtım yeni gördüm sizinkini. Aynı durumdayım. 9 aylık bebeğim. İnanın sayamıyorum artık gecede kaç defa kalktıgını. Bu şekilde dinlenemeyince ona da yetemiyorum😢😖
[silindi] Sglmali Nasıl bi çare çözüm bulunabilir sürekli enerji içeceği içiyorum o kadar uykum var ki