MutluPrensesAnnesi Sorun olur mu kızlar 7 ay 22 günlük ek gıda da yiyor sizler verdiniz mi sorun oldu mu
cennetkusum16 MutluPrensesAnnesi 1 yaşından önce inek sütü yasak sadece yoğurt peynir şeklinde verebiliyorsunuz
D_deniz MutluPrensesAnnesi süt ile muhallebi ler mamalar yapabilirsiniz direk içmesine, gerek yok. Her öğün Max 6tatlı kaşığı. Bağırsaklar bozulur
MutluPrensesAnnesi nnoktaa sorun olur mu ki önerilmiyor biliyorum yani sütüm var ek gıda da yiyor ama mızmız ginede onunla desteklemek istiyorum
nnoktaa MutluPrensesAnnesi ben 2 yaşına kadar özellikle inek sütü vermeyi düşünmüyorum. Şu an bile yoğurdunu peynirini keçi sütünden yapıyorum. Yıllar evvel dinlediğim bir doktor şunu demişti. Bebeğiniz buzağı değilse inek sütü vermeyin.
nihalhamza Sakııın anne sütü verken neden inek sütüne ihtiyaç duyarsın? Süt alerjen bi ürün bi arkadaşımın kayınvalidesi vermişti kızın bebeğine hastanelik oldular sakın verme
Divayorgunxx Bence verme bitanem hem bebeklerin bunyesi icin cok agir geliyor,bn yedigimde bile bebegim mizmizlaniyor,hemde alerji sancı gaz yapiyor.bn 2 yasnda vermeye başladim
MutluPrensesAnnesi @“bebeklerrr”#p33787828 yok kuzu mama kullanmıyor sevmiyor içmiyor 8 aylık olacak zaten 8 inde ayın