Kpssannesi Eliptik bisiklet almayı düşünüyorum marka önerisi verebilir misiniz birde alırken hangi ozelliklerine dikkat edelim ne önerirsiniz..🌸
Kuzularinanasi Kpssannesi voit veya kochler bakabilirsiniz.voit bisiklet var bnm vok memnunum.kochler de yuruyus bandi var.
LaraCroftTombRaider Kpssannesi Decathlon domyos el120 kullanıyorum memnunum Ayrıca baktım şimdi indirim var kesinlikle kaçırmayın derim 😍
Deletedmom_220 Kpssannesi koltuksuz al. Vücudun heryerını çalıştıtıyor. Günde 10 yada 20 dk yeterli. Şuan evde değilim görsel çekip atardım. Dekatlon ürünü. 2. El aldım. Mutlaka 2. El bak 3 sene önce 12 bin TL idi 3 bucuğa almıştım
Kpssannesi Kuzularinanasi rica etsem hem bisikletin hemde koşu bandının görsel yada link olarak modelini atabilir misiniz. Bir sürü var hangisi bilemedim.
LaraCroftTombRaider kucukprensannesi Altına mutlaka mat alın demişti satıcı, matın üstünde fazla ses yapmazmış oğlum uyurken yan odada spor yapabiliyorum yani 🤗
Deletedmom_220 arzuksaa günde 10 ve 15 et dakka 1 defa bindim 6 ay boyınxa devam ettim fitttt gibi çıktım