didemata1309 2 ay 17 güzel günlük bebeğim var bir iki dakika kadar anca tummy time yapabiliyoruz siz ne kadar yapıyorsunuz bide ne gibi oyunlar aktiviteler yapıyorsunuz başka
Zynpln didemata1309 Bizim doktor 2 aylıkken günde 5 dakika yapman yeterli demişti yavaş yavaş kasları gelişecektir zorlamayın çok 🙂
TospikEmirr didemata1309 benim bebeğim de anca 5 dk duruyor. Piyanolu oyun halısında çok güzel vakit geçiyor. Piyano sesini kapatıyorum ama yoksa sesten mi rahatsız oluyor bilmiyorum bi süreden sonra krize giriyor. Kabın içine su koyup küçük oyuncak ve küçük toplarını kokuyorum bebeğimi yüz üstü koyup elini içine sokuyor anca 5 dk duruyor ama suyla oynuyor
didemata1309 TospikEmirr yüz üstü direkt mi koyuyorsunuz yoksa emzirme yastığı ile destek veriyor musunuz
arasbek Biz de 2 ay 20 günlüğüz bizim de tümör time olarak 3-5 dk sürüyor.. renk kartlarını gösteriyorum.. müzikli oyuncaklarını dinletiyorum hikaye anlatan.. oyun halısında bi 10 Dk falan duruyoruz..
arasbek Bu arada uykularınız ne durumda arkadaşlar kaç saatte bi nasıl uyutuyorsunuz? Gece uykusuna kaçta geçiyorsunuz
didemata1309 arasbek gündüz çok uyumuyor bebeğim. Akşam 8-9 arası gece uykusuna geçiyoruz ama henüz uyku eğitimi için erken diyorlar 4 aylıkken falan olur diyorlar
TospikEmirr didemata1309 yok destek veriyorum yastık çok yüksek oluyor kendini oyuncaklara atmaya çalışınca yüz üstü suya girme ihtimali var o yüzden battaniye katlayıp altına destek yapıyorum