bizdejantikizlardik Bebeğim bir yaşına girdi artık vermeye ufak ufak başlasam mı yoksa 6 ay kadar daha beklesem mi bilemiyorum. Sarımsak bal limon kürü için vermek istiyorum. Siz ne zaman verdiniz ?
butterflyy_ bizdejantikizlardik 12. Ay doldu doktora sordum ver dedi verdim önce 3 gün kuralı ile sonra bi sıkıntı olması veriyorum şimdi 15 aylık olduk
churchil bizdejantikizlardik deneyin bence alerji olacaksa da vücudu bi karşılaşmış olur nasılsa vakit gelmiş . Ben de 13. ay civarı bir kaç kez verdim bi daha da vermedim.
[silindi] bizdejantikizlardik 3 gun kurali ile deneyip verebilirsin alerjik bi reaksiyon olmazda devam edersn
3kedili2bebekli bizdejantikizlardik önce ıhlamuruna katarak deneyin yani hemen pat diye değil de yumuşak bir geçişle verin daha sonra alışıp problem gormezseniz verebilrisiniz
churchil bizdejantikizlardik ben de korkuyodum ama alerjik değilse bişey olmaz bence. iyi gözlemleyin ☺️
bizdejantikizlardik churchil Alerjik değil şükür ek gıda sürecinde de hiç sorun yaşamadık. Bakalım deneyeceğim ☺️
YumukluSucurtaa bizdejantikizlardik verebilirsiniz ama hakiki bal olduğundan emin olun 13 aylıkken verdim ben 🌸