Kadirnur Allahim kafayi yicem bu cocuk neden uyumuyorrrrrrrr 😭😭😭😭😭😭😭 9 bck aylik her gece boyleyiz sizde durumlar nasil ya bna bi akil verin bn napayimmmmm 😥😥😥😥😥
Neslihandagkus Kadirnur biz de 9 ay 10 günlüğüz yeni adet edindi resmen geceleri uyumuyor çok zor allah yardım etsin dişlerimi sıkmaktan acıyor artık 😬
Elifkalyon Kadirnur mutlaka bi sıkıntı vardır bence bi doktora gidin bizimkide öyle çocuğa kızıp duruyorduk dune kadar meğer bebegim kum döküyormuş o acı çekiyor biz kızıyoruz genel bi muayene olsun benve test yaptırin
karpay Kızlar benim arkadaşın kızı da gece uyumuyodu gündüz 2 kez uykusu wardi simdi 1 kez uyutuyo we çocuk en geç 9bucuk gbi uyuyo maşallahi war 1 aydir bi deneyin isterseniz
Yavuzselimm 1 saattir sallıyorum beşikte sallamayı bıraktığım gibi bi feryat kopuyor ağlamaya başlıyor çıldırmak üzereyim gözümü açamıyorum ya 8 aylık 😭
Yavuzselimm Yavuzselimm Ayağımda sallamaya başladım şimdide bana mısın demiyor çıldırmak üzereyim kafamı duvara vuracağım sinirdennn 😭😭😭😭 Ağlamak istiyorum 😢
Bryumakmutluluk 2 ay 15 günlük bizde öyleyiz her gün sabah 7 de uyuyoruz gece uykusuna hasret kaldım😢😢