Furseut Kizlar selam bugun 2 aylık ignelerimizi olduk. Oglumun ateşi cikmaya basladi simdi 37.2 . Ne yapmam gerekiyor. Tecrübesizim elim ayağıma dolaştı. Soydum eklem yerlerine islak havlu koydum bekleyeyim mi kac olursa gideyim hastaneye
Nihankuzey Furseut 37.6 dan sonra calpol ver demişti şuan ateşi var sayılmaz ama siz soyun üstünü çoraplarını takip edin calpol yada benzeri bi ateş düşürücü verin yani bilgim bu yönde insallah işe yarar sizdede
Almilabebek Furseut hangi aşıları oldu canım bizimde 6 gün sonra kontrol ve aşılar şimdiden endişelenmeye başladım ya bakalım rota bide menenjit varmış özel alınıp yaptırılan aşılar bunları da yaptırdın mı
Almilabebek Furseut ayrıca geçmiş olsun onların iyiliği için bu aşılar inşallah hemen iyi olur miniğin♥️
Alinduru Furseut çok geçmiş olsun biz de sabah olacağız 2 aylık aşılarımızı ben de çok tedirginim 😞 rota 3 ayın sonunda menenjit 1 yaştan sonra diye biliyorum ben ama Almilabebek
Furseut Almilabebek teşekkür ederiz. Rota virüsü 3. Ayda yapılıyormuş bugun öğrendik. Verem aşısı olduk bugun. Biz cok kötü olduk insallah sorunsuz atlatirsiniz siz 😪
Furseut Alinduru biz sabah olduk öğlen 4e kadar uyudu sürekli dedim güzel geciyor 😪 sonra huysuzlandi 12 de hastaneye götürdüm bacaginda ki aşı yeri kızardı ve sisti . Simdide ateş çıktı. Biz kötü olduk siz kolay atlatirsiniz insallah 😪😪
Sevvaldal Furseut gecmis olsun😊🙏 bebegim daha yeni influenza gecirdi. Doktor bana epey anlatti. 38 den once atesi var saymiyorlar. Bebeklerin isisi zaten gece yukselirmis biraz. Tedbir amacli calpol verilebilir sadece.
Pinkbery Furseut aşı ateşinden zarar gelmez endişe etmeyin:) vücuduna aldığı virüsle savaşıyor ateş bu demek. sabaha bişeyi kalmaz.