elizinannesi-19 Çok fena salgın var kimi görsem grip 🙄 eşim bi kaç gündür grip evde maskeyle dolaşıyo ve olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum kızım var 2 aylık olcak bir kaç gün sonra. Ona geçmesinden korkuyorum derken bana geçti 🤦♀️ burun tıkanıklığı boğaz ağrısı baş ağrısı gözlerim sulanıyo tam grip oldum yani😒😒 geçmesi için ne yapabilirim emziriyorum birde perşembe günü 2 aylık aşıları var ona da geçerse birde aşının etkileri olursa perişan olur yavrum 😔😔 tam geçmese bile toparlanmam lazım başımı yastıktan kaldıramıyorum çok zorlaniyorum🤦♀️🤦♀️
-erCansu- elizinannesi-19 canim surekli ellerini yıka yakın temasta bulunma ozellikle emzirirken kesinlikle maske tak Allahin izniyle gecmez en azindan maske takma şansin var bende gribim ve oglum asla taktirmiyor 14 aylik cekiyi agzimdan ins ona gecmez 😞
esiladerininannesi 1,5 aylık bebeğim eve gelen gidenlerden dolayı grip oldu 2 gün sonrada ben oldum gerçekten çok zor gerekirse kimseyi eve kabul etme kış bitene kadar inan sen ve bebeğin çekiyor başka kimse çekmiyor şuan o bi yerde ben bi yerde 😞