Nrkzy Selam anneler bir yerde bir söz okumuştum annelik yürümeye mecalin yokken çocuğun için koşmaktır diyordu. Ne kadar garip bir duygu kendinden çok başlasını düşünmek bu fedakarlık gözlerimi dolduruyor🥹🥹 1 haftadır hastayım bir gözüm enfeksiyon oldu sabah 6 da kalktım oğluma börek yaptım.Halim yok ama garip bşr şekilde ayaktayım ☺️ hepimiz harikayız bence canım anneler 😍😍
Elifdemir1907 Nrkzy eskiden hasta olduğumda yatağa düşerdim çok ağır geçerdi şimdi çok ağır geçse de ayakta geçiriyorum 😂 anneliğin verdiği o vicdan sorumluluk hissi çok büyük annelik o kadar güzel bir şey ki anlatilmaz yaşanir gerçekten zorluğu da çok büyük mükafatı da mutluluğu da sanki yeniden aşık oluyorsun 😍
havuclutart Nrkzy geceden beri mide bulantısı karın ağrısı çekiyorum gerçekten annelik bambaşkaymış çocuk olmadan önce böyle ağrı olsa dayanamazdım ilaç içerdim yataktan çıkamazdım Rabbim yardım ediyor çok şükür annelik vicdanı farklı bir insan yapıyormuş
Nrkzy milav Ne mutlu bana iyi hissettirebildiysem. aslında hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz bazen tükenmişlik bazen yorgunluk ama hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ileride bu günleri gülümseyerek hatırlayacağız 🥰❤️
kubra5461 Kesinlikle öyle bebeğim 1 haftadır hastaydı düşünüyorumda ben hasta olsam babası bakabilecek mi.
Nrkzy kubra5461 babası çok zorda kalsa bakar belki ama bizdeki sabır ve şefkat onlarda yok anne gibi olmuyor 🥹
Nrkzy Elifdemir1907 gerçekten çok tuhaf bir his kendinden çok başkasını düşünmek hemde her koşulda 🥹🥹
kubra5461 Nrkzy sanırım öyle yemek yedirmeyi o denediğinde bu yemiyor diyip hemen bırakıyor ben daha çok uğraşıyorum
Nrkzy havuclutart çok geçmiş olsun salgın var sanırım bende öyleyim kolumu kaldıracak halim yok ama koşturuyoruz 🥹☺️
ekimkizi_ Ayy evet ya kendin uykusuzluktan da ölsen onun ihtiyacini karşilamaya,yuzune gülmeye,onunla ilgilenmeye halin oluyo cookk tuhaf eski ben asla bu kadar fedakar olamazdi😀
Nrkzy ekimkizi_ annelik insanı değiştiriyor her anlamda daha sabırlı daha fedakar bir hale bürünüyorsun sanki güncelleme geliyor 😄