yarenozkk Son 3-4 gündür geceleyin her gün aynı saatte uyanıp 3 saat uyanık kalıyor ne yaparsam yapayım uyumuyor akşam 8-9 gibi uyuyor geceleyin 3 buçukta uyanıyor 6 buçuğa kadar uyumuyor deliricem artık nasıl çözerim bilmiyorum aklımı oynatmazsam iyi
Beyhanurall yarenozkk 5 aylık ve aynı durumu yasıyoruz.1.5 saattir oyun oynadık falan cok mutlu 🤦🏼♀️ uyku gerilemesi olabilir bu ayda yapcak bişey yok ☺️ eğer sende onun uyuduğu saatlerde uyuyup dinlenirsen daha rahat atlatırsın ben öyle yapıyorum☺️❤️
pembe-patiik yarenozkk bizde uykuya çok zor geçmeye başladık. Ağlaya ağlaya kendini mahvediyor. Farklı farklı şekilde uyutmayı deniyorum yok kabul etmiyor napacagımı şaşırdım. Zaten düzgün bir uykusu yok sürekli hareket halinde uykuda uyanıyor. O kadar yoruldum ki. Doğdu doğalı bir gün rahat uyumadım uyku sorunumuz var. Bizde 5 aylıgız
userr yarenozkk Bir adet 2yaş sendromlu 1adet 5aylik saat 12de uyanp saat 7 ye kadar uyank kalan bebeim ve 8 de uyanan bir kizim bir çare bulan olursa bana da soylesin lutfen
nazliminannesi yarenozkk bide t ay 3 günlüğüz 3 4 gecedir saat başı uyanıyo bu ayda sanırım uykuda sorun yaşıyorlar genel olarak
yarenozkk Beyhanurall bu durumu alışkanlık haline getirip hep böyle gider diye korkuyorum inan tek korkum bu 🥹😇
yarenozkk pembe-patiik evet bizim de öyle sadece 3.ayda rahatlamıştık sonra 4.ay atağıyla tepetaklak oldu her şey
yarenozkk nazliminannesi 4.ay çok zor 5 e gir rahat edersin diyorlardı yok valla rahat mahat yok 5 ay 2 günlüğüz 😅
busrasr nazliminannesi her çocuktamı oluyor bu 4 ay atağı ki biz 3 aylığız bugün gece eme uyanıyor az uyanık kalıyor geri uyuyor