arasbingl Kızlar 5 aylık bebeğim daha doğrusu 6 ya girecek gece uyumak istemiyor gündüz uykuları güzel ama gece çok uyanıyor uykuya geçerken çok ağlıyor şuan bu soruyu sorarken bile sallıyorm😂sanırım dişten mi acaba
tugba825_ arasbingl benim kızım da 4 gün sonra 6 aylık olucak gündüz uykuları çok güzel gece sabaha kadar sallatiyodu 2 gündür acaba gündüz çok uyuduğu için mi uyumuyo dedim 4 ten sonra asla uyutmadim 20:30 da gece uykusuna yatırdım hemen uyudu 2 saatte bir kalkıyo yine ama geri hemen uykuya dalıyo bı deneyin sizde isterseniz
asaf3467 arasbingl 5 ay 5 günlüğüz sallıyorum suan bağırıyor bir yandan gece. 4 de kadar uyumuyor sonra öğleye kadar uyuyor zor gerçekten Allah canlarını sağ etsin
arasbingl tugba825_ aslında gündüz düzenli Uykusu var güzel dalıyor ama çok uzun uyumuyor mesela denedim öyle 9 da uyuttum ama tekrar uyanıyor uyumak istemiyor
tugba825_ arasbingl benimkinde de 2 gün işe yaradı sonra bozdu yine napsan düzelmiyolar Allah yardımcımız olsun başka diycek bişey yok 😂