mavilisekerim Hanımlar 3 buçuk aylık bebeğime takabilirmiyim kehribar kolye en az kaç aylıkken takılır
leyoz mavilisekerim benimki iki ay itibari ile takıyor akşamları cıkarıyorum ama gündüz tkıyorum takip ediyorum devamlı yani
hilalacar2104 mavilisekerim ben oğlumda 2 buçuk aylıkken taktım şu an 3 yaş 3 aylık kızım 4 aylık iki haftadır ona da takıyorum
emilia mavilisekerim Uyurken çıkarmanızı kesinlikle öneriyorum. Almanyada bir bebek bu kolyelerden boğulmuş. Ondan beri çok korkarım. Ben gündüzleri takar geceleri de çıkarırdım. Bize faydası olmadı size umarım olur.
Cennetmahallesipembe emilia eşim adliyede çalışıyor bir sürü gece kolyeden boğulup ölen insan geliyor morga yetişkin için bile uygun değil kolyeyle uyumak
Brfn mavilisekerim kolye olarak değilde bileklik olanlarından alabilirsiniz. Kızıma 2 aylıktan itibaren taktım koluna. Kolik için almıştım işe yaramadı ama diş için çok işime yaradı nasıl çıktı hiç bilmem çok şükür hiç huzursuzluğu olmadı diş çıkartırken
asrinhatasi mavilisekerim ben 6aylıkken taktım ilk diş 8 aylıkken çıktı. Ben faydasını gördüm. Diş çıkarma dönemleri rahat geçti. Kolye orjinal olacak ve tak çıkar yapılmayacak şekilde takın.
Suphiye_mila13 mavilisekerim ben hiç kullanmadım ve açıkçası korktum dolanır boynunu sıkar diye veya çeker koparır boncuk yutar diye