makbulegul Kizlar yürüteç konusunda ne düşünüyorsunuz? dedikleri gibi zararli sizce de cok kararsizim alip almamakta
Alptugba makbulegul Oğluma aldim pişman da degilim hic bi sikintimizda olmadi severek kullaniyo oğlum😊
Matmazell_ makbulegul al benden de o kadar 🤷🏻♀️ Alsam 2-3 ay binicek mi zararlı mı gelişimine tembelliğe alışır mı 🤭😳 kafamda deli sorular 🙄
Zombianne makbulegul geç yürür dediler, yürüteç kullanmadık ve 13 aylık yürümüyor 🙃 yeğenim de kullandık günde maç 30dk 10 aylık yürüdü... ben iyi mi yaptım kötü mü bilemedim 🤭
nazo58 Alptugba nasıl alıştırdım iz ben hala alistiramadim geri gidiyo beni alın demek için mizmizlanarak yoksa oturuyor 8 aylık bu arada oğlum.. hala oturmuyor ondan mi acaba
Mom0363 3 çocuğumda da kullandım. Günde max 45 dk. kontrollü ve kısa aralıklarla bindirdim. Pişman değilim 😌
Gzdsre Alptugba kullanıyorum çünkü bebegim yürüteçte oyalanırken işlerimi hallediyorum hem bi yere carparmı kafasını vururmu diye düşünmüyorum kolaylık yani biZler için
Alptugba nazo58 Bazi bebekler sevmiyo yuruteci canim ben oğlumu 6 buçuk aylikken koydum ilk baslarda oturuyodu sadece sonra sonra evi dolasmaya başlayınca baya sevdi
AtaHanveAnnesi makbulegul biz aldık oğlum severek kullanıyor sürekli geziniyor almasaydık sıkılır ağlardı heralde 🙄 iyi mi yaptık onu bilmiyoruz işte 😣
gokalpkus makbulegul bize hediye geldi bende istemiyodum ama resmem kurtarıcım. bebeğim 8aylık 6aylıktan beri kontrollü kısa süreli koyuyorum hrm oğlumds bayılıyo istediği her yere gidebildiği için. banada nefes aldırıyo
20Elif26 makbulegul ben almadım 11 aylık yürümuyor zaten acelede etmiyorum yürümesi için. Erkek bebeklere zararı olabilir belki diye almamıştım hiç pişman olmadım belki de deneyimlemedigim içindir 😀
Fkiklim makbulegul zararı neymişki ben alıcam 5 yegenim var hepsindede kullandık hepsi yaşından önce yurudu kızım meraklı bi cocuk surekli gezmek istiyor 7 aylık olsun alıcam biz bi zararını görmedik valla 🤷🏻♀️
Deletedmom285 makbulegul Canım bende kullanmayı düşünüyorum herkes çok zararlı diyor ama sabah koyup akşam almayacağım sonuçta maksimum 1 saat oda durursa yani 🤷🏻♀️