periiumay Kızlar bebeğim 3.5 aylık oldu. Göğüslerim artık eskisi gibi dolmuyor bu normal mi sütüm mü azaldı yoksa göğüslerim süte mi alıştı yaşayan var mı
elisa2705 periiumay Gögüsleriniz terbiye olmustur telas yapmayın emdigi kadar süt olur siz yemenize su tüketmeye devam edin
periiumay Ay kızlar içime su serptiniz böyle eskiden emip sütü bitirince böyle olurdu yumuşak göğsüm normal değil mi böyle olması yani. Bebek biraz emince çekince geliyor süt ama yetiyor mu bilmiyorum taşıyordu sütlerim biranda böyle oldu
elftty periiumay yok yok benimde aynı oldj birden çok üzülmüştüm😁 artık eskisi gni sert olmayacak ara ara biraz serteleecek
aaslanbeyy elftty tek göğüse dönünce acaba sütüm etkilendi azaldı mı diye düşünmüştüm mama da veriyorum
periiumay Kızlar peki bebekleriniz kaç dk emiyor benim ki bazen 5 dk emiyor bırakıyor hemen sonra 1 saat sonra acıkıyor hemen bu seferde diğer mememi emiyor 🤷♀️3.5 aylık kızım
artikbiranneyim periiumay ayy aynı şeyleri yaşıyoruz 3.5 aylık benim de kızım. Süreyi epey azalttı arayı da açmaya çalışıyor ben de aynı seyden panikledim ama yorumlar bi nebze rahatlattı suan😅 doymasa ağlar diye düşünüyorum yani bizim de alerjilerimiz var o yüzden cok kıymetli suan emzirmek
periiumay Normal yani bez gibi yumuşak olması eskisi iyiydi ya böyle olunca sanki sütüm gitmiş gibi telaş yapıyorum üzülüyorum 🤦♀️
elftty Git gide emzirme süresi azalicak kuzum 4 ay atağında red olablr ama sen vermeye çalış pes etme emme sureesini kendi belirler beş dakikada bile emer kilo takibi iyiyse onu kafana takma 🫠
periiumay Anladım kuzum te aaslanbeyy anladım canım teşekkürler ben de korkuyorum ya bizim süt alerjimiz var normal mamaları içemiyor özel mamayı da sevmedi tek seçeneğimiz anne sütü ona iyi bakmam lazım ondan bu telaşım 🫠🫠
periiumay artikbiranneyim ah evet ya biz alerjik bebek anneleri iki kat zorlanıyoruz harbiden 🥲 kilo probleminiz de oldu mu