hilalasenasc Arkadaşlar 6 günlük bebeğim var emdikten sonra kusmuğu ağzına geliyor ve geri yutuyor boğulacak sanıyorum korkutuyor beni 😢 başına gelen var mı çözümü var mı bir hastalık belirtisi mi acaba
annevebebegiii__ hilalasenasc normal o dönemde yan yatır emzirdikten sonra gazını çıkart hemen emziği ağzına verme
barlas902 hilalasenasc bebegjnı sürekli yan yatır bebegım 3 aylık oldu yenı yenı duz yatırıyorum ve sureklı farklı yone yatır kı kafasıda yuvarlak olsun😁 korkma her bebek kusar bazen yutabılır hastalık belırtısı degıl sen yan yatırırsan agzından akar annesi saglıkla büyüsün inşallah 🥰
yaraliceylanim hilalasenasc korkma kuzum bişey olmaz Allah’ın izniyle öyle durumlarda yan çevir il aylarda çok normal benimde kozım hep geri yuttı çok şükür bişey olmadı hiç
hilalasenasc annevebebegiii__ emzik tutmadı kabul etmedi reflü yatağı aldık ona yatırmaya başladım da öyle yapınca boğulscsk diye korkuyorum
busrakarabacakk Kesinlikle yan yatır arkasına destek battaniye küçük yastık vs koy hafif de bası yüksek olmalı alttan çarşafı yükseltebilirsin
hilalasenasc busrakarabacakk reflü yatağı aldık hep yan tarafına yatıyorum korkudan sırtüstü yatıramıyorum 😢
Araldoram Dikkat ediniz lütfen sadece boğulma tehlike değil ciğerlere bile inebilir demişti doktorumuz .Oğlum geri yutuyordu farkedince Dr sormuştum yan yatır veya belinden yukarı yüksek tur demişti . Yinede siz Dr sorunuz sağlıkla büyütünüz
hilalasenasc barlas902 çok sağolun inşallah güzellikle büyüsünler ❤️ cevabınız için teşekkür ederim ❤️
canannylmz Canım bende aynı şeyleri yaşıyordum çok korkuyordum reflü yatağında hep yan yatırdık çok şükür bir sorun yaşamadık doktorumuzda 4.aya kadar reflü yatağını tavsiye ediyorum demişti bu konuda
hilalasenasc canannylmz bende yeni aldım bundan sonra onda yatırıcam inşallah sorun yaşamayız çok sağolun🌸