Merveeofs Nelerle uğraşıyoruz vakit geçiriyorsunuz? Kafa dağıtmak için ilgilendiğiniz bir şeyler var mı? Örgü dışında olur ya yetişkinler için boyama, elmas boyama, puzzle vs vs
JollyBaby Merveeofs Bebemle uğraşmaktan sor bakalım hobiye vakit kalıyor mu😁 kiii huysuz aksi bi bebek de değil bebeğim nasil akşam oluyor anlamıyorum 🙂
mematiii Merveeofs eskiden resim çizerdim sonra puzzleye başladım.bıraktım ..yeni olarak kitap okuyorum.
bisenakillisinzaten Merveeofs var Happy kidse girmek happymom a girmek ordan da tekrar kids e gecmek zkzmzmk
Aklimideliricem Puzzle yapmayı çok severdim şimdi yapamıyorum başlayasım da var ama çocuklarım görürse bozuverir diye korkuyorum hdjsjsjs
Merveeofs Aklimideliricem ayyy evet ben de aynen böyleyim ya şöyle bir 1000liğe oturasım geliyor ama kızım sağ olsun 🤭
Merveeofs mematiii ben de kitaplarıma dönmek istiyorum ama o kadar bitkin oluyorum ki ikinci sayfada gözlerim gidiyor direkt 🫣
Merveeofs bisenakillisinzaten hahhahsh burası da bir yerden sonra bayıyor biraz artık nedense 🙈 hele ki u klavye sorunu 1 saatte yaziyorum bir yorumu
mematiii Merveeofs ozaman bebişim uyuduğu zaman yap ozaman daha güzel oluyor akşam bende okuyamıyorum maalesef.
Merveeofs mematiii gündüz uykusu da anca yemek temizlik… Ben akşam için bir şeyler istiyorum şöyle bütün günkü yorgunluğu hafifletsin kafam dağılsın her türlü falan
mematiii Merveeofs anladım ben genelde biraz fazladan yapıyorum yemek o yüzden rahat oluyor ama onun harici okumak yerine görsel şeyler araştırabilirsin veya
Merveeofs mematiii görsel ne öneriniz olur pekii farklı şeyler olabilir aklıma sadece benim sayii boya, elmas boyama tarzi seyler geliyir
mematiii Merveeofs mandala olabilir ben genelde çizmeyi seviyordum minimal şeyler gibi ama boyamayı seviyorsanız oda hoşunuza gider tablo şeklinde asabilirsiniz.Eskiden kanaviçe falan vardı ama artık onlarda yprıyor insanı sarmıyor.
Merveeofs mematiii ay kanaviçe vs örgü tarzı el işi falan hiç benlik değil zaten daha çok bozar kafamı 🤭🙈😅
Deletedmom_216 Merveeofs sarki dinliyorum. Onceden resim yapar icimi dokerdim artik vaktim hic hic yok. Muzik acil oglumla beraber das ediyoruz, sarkiya eslik ediyorum ogluma bakarak. O sekilde kafa dagitiyorum anca suanda
Merveeofs Deletedmom_216 aynen o bizde de var ama ben tek başıma veya daha bir eşimle yapabileceğim şeyler istiyorum şu an