murateymos Kızlar 2 ay 3 günlük bebegım var hormonlu spıral taktıracagım erken mı acaba taktıran varmı kaydı mı bu pazartesı randevum basına gelen taktıran ne gıbı sıkıntılar yaşadı onerıde bulunur musunuz rica etsem ❤
nasel21 murateymos spiral taktırmadım ama taktırmak için erken değil. Boncuk spiral diye bişey varmış galiba kayma yapmıyormuş. Ama yine de çok bilgi sahibi değilim
kidshappy murateymos 1 ay öncesi hormonlu spiral taktırdım özelde beş bine şuan için lekelenme harici bı sorun yaşamadım , ilk aylar bunun olabileceğini söylemişti doktorum
Bebeknaz murateymos fiyatini biliyomusunuz acaba hormonlu nün bende taktiracagimda fiyatını öğrenemedim
ervus Ben de yeni taktırdım canım ilişkiyi özellikle sordum yasak değil dediler bakır hormonsuz galiba
Fatihinannesi05 Niçin hormonlu taktırıyorsunuz ki hormonsuz daha sağlıklı, 40 ınız çıktığı gibi rahatlıkla taktırabilirsiniz , ben 10 aydır normal taktırdım devlet hastahanesinde ücretsiz hiç sorun yaşamadım
kidshappy Fatihinannesi05 bunu neye dayanarak söylediniz merak ettim neden normal spiral daha sağlıklı hormonlu spiral den acaba
murateymos Fatihinannesi05 bana ıyı gelmedı çok fazla kanamam oldu yoğun kanamalara hormonlu takıyormue doktor bana da öyle taktı
murateymos kidshappy bende bugün devlete ücretsiz takındım Bana da ara sırw olur dedı sız kaç gün oldu doğum yapalı