Tebessum16 Merhaba anneler sizden mama tavsiyesi alacaktım 28 günlük bebeğime hem mama hem anne sütü veriyorum biz şu an aptamil 1 kullanıyoruz ama sancı ve kabızlık sorunu yaşıyoruz sizin önereceğiniz mama varmi hem doyuran hem kilo aldıran yoksa aptamile devam mı etmeliyim kararsız kaldım 🤷🏼♀️😣😣
Emine Tebessum16 ilk dönem gaz ve kabızlık için evolvia ac kullandık bize çok iyi gelmişti hem kilo alımıda güzel şuan oğlum 2 yaşında gece yatarken hala evolvia içer
Parlak240 Tebessum16 Aptamil conformil Evolvia Aptamil nutrica hepsini denedim gazdan kabızlıktan 4 saat dur duraksiz ağlıyordu hipp Combiotic veriyorum 1 aydır çocuğumun huyu suyu değişti tabi her bebeğe göre değişiyor ama doktorumuz buna gecirtti ve kilosu gelişimi çok güzel şükürler olsun gaz damlası bile kullanmıyoruz artik🙏
_Princesmom_ Tebessum16 aptamili genelde kimse önermiyor gaz çok yapıyormuş sanırım ben hipp kullandım canım ne gaz nede kabızlık yapmamıştı
edanur34 Bende aptamil kullanıyorum 1 kutu aldik bitirmeye calisıyorum hipp organik aldım aptamil bitince onu kullanıcam benim bebeğimde 45 günlük aptamil hakkında zaten iyi yorumlar duymadım
DBsvn Tebessum16 bende bebelac gold kullanıyorum ne gaz yapıyor ne başka bişey kabızlık varsa bebelac gold nutrikonfor var onu kullanabilirsiniz
Medihayldz Tebessum16 bebelac yavrumu hastanelik yaptı malesef midesini bozdu:/ hipp organık kullanıyrm suan ama onuda bebegım yemıyor
inci-2019 Ben hipp kullandım , ama şu bı gercek hangisini kullanırsan kullan bebeklerde gaz oluyor, yani biberonu bitirdikten sonra bile emmeye devam etse bebeğe o bile gaz yapıyor , ama istersen rezene çayı verebilirsin gaz problemine çok faydası var
bkt_srdr bu ayda ne alsalar gaz kabızlık oluyor sadece anne sütü alırdı kızım 4-5 gün kakasını yapamıyordu doktorumuz da normal demişti. en iyi mamayı veriyormuşsunuz zaten bence değiştirmeyin
duruaksoy ben apamil kullanıyorum gayet memnunum, ama sizin bebeğiniz çok gazlıysa bebelac gold kullanın, o da çok iyi bir mama, fermentasyon tekniği ile yapılıyormuş, kefir gibi sağlıklı ve temiz içerikli bir mama diye duyuyorum
aysenur06 ilk aylarda bebeklerde gaz oluyor zaten , aptamil conformil gaz ve kabızlık mamasını veririsen rahatlarsın
reyhanturhan kakası sert değilse kabız değildir. gaz da olur 3 aya kadar normal aslında. kakası sertse kabızsa eğer yani conformil mama güzel tavsiye ederim