ilknursefa Arkadaşlar bebeğim 5 aylık anne sütü de alıyor ama sütüm fazla yok mama ağırlıklı besleniyor 3 saatte bir 90 cc veriyorum 3 saat dolmadan acıkıyor mama ölçüsünü artırmalımıyım , nasıl artırabiliim yardımcı olur musunuz bi anda sorun olur mu 🌺
pgoktasss ilknursefa bi 120cc vermeyi deneyin hiçbir sorun olmaz eğer istemezee içmeyecektir zaten, benim oğlumda 6aylık olmak üzere 120cc içiyor 3saatte bir 150cc vereyim süre uzasın dedim bu sefer çok kusuyor ama yine 3saat sonra acıkıyor🤦🏻♀️😂
ana0105 ilknursefa benim kızım 40 günlük 90 cc veriyorum 3-4 saatte bir bence 120 cc ye falan çıkmalısınız en azından 5 aylık bebeğiniz için
elifdiyorkii ilknursefa 3 saatte bir 90 cc çok az bence 120 deneyin sütüm az diyorsunuz. Bebeğim benim sütümle birlikte üçüncü ayda 120ye geçmişti şuan dört buçuk aylık 150 içiyor
ilknursefa Aralarda veriyorum 10 dakika verimli emiyor sonrasında sütüm yetmiyor geceleri zaten uyanmıyor sabah kalktığında sütüm artmış oluyor 20 dakika falan güzel emiyor gün içerisinde en fazla 10 dakika verimli
Asyamomy19 Mama da ver ama naçizane sütünü arttırmak için beneğini emzir ardından hemen 400 ml su iç bestlak damla güzel arttırıyor birde ben i mom İle solgarın b12 var o güzel arttırıyor tavsiye ederim