Elifsenaveannesi İyi geceler güzel annelerim. Hadi sizinle şöyle bi oyun oynayalım. Eşinizin en sevmediğiniz ve ısrarla yaptığı şey ne mesela 😂 Bizimkisi koltuk kenarına çorap bırakmak. Yapma dediğim halde her gün aynı şey 😂😂
Hayallina Elifsenaveannesi her sabah neden uyandırıyorum diye kızması uyandırmayı unutunca neden unuttum diye ayrı bi kızması 😂 evlendiğimden beri aynı bu huyunu sevmiyorum oda isteyerek yapmıyor zaten uykusundan yapıyor 😂
Ahanife Elifsenaveannesi vestireye inatla pantolonu tişörtünü asması bide üste çıkıyor( burdan giyip gidiyorum işte oyalanmadan geç kalmamak için yapıyorum )😂 yatarken yorganın hepsi alıp yastık gibi kucaklaması benim üstümü açması😂(ben çekmiyorum sen çekiyorsun üstüm açılıyor) oysaki yorganı kucaklıyor üstüne örtmüyor bile🤦🏻♀️ say say bitmez 😂
Tuzsuzhelva Tuvalete telefonla girip 1 saat 🙄🙄🙄 tavla oynaması ve alaturka tuvalet bre adam bacaklarinda mi uyusmuyor🤪🤪
Egeninannesi28 Elifsenaveannesi israrla telefonda oyun oynamasi tuvalete bile onunla giriyor gerci bu bende de aliskanlik malesef😂😂😂😂
Elifsenaveannesi Egeninannesi28 daha bir de hayır sen yanlış görmüşsün ben telefonla girmedim demez mi 🙄😁😁
rzgrmrysrcli Elifsenaveannesi Eve iş getirmesi ve üstüne kendine getirmesi yetmiyor gibi banada getirmesi🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙄
Defnedilan34 Elifsenaveannesi 3 aydır her akşam bu bebek uyumayacak diyor ama bebeğim 11de yatıp ertesi gün 11 de kalkıyor bezdim aynı şeyi duymaktan 🤣🤣
Elifsenaveannesi Eysaaa bak O bizde yok çok şükür yemek bitene kadar yenilir bizim evde o yüzden de az yaparım değişiklik olsun ertesi güne kalmasın diye 😂😊😊
jap Elifsenaveannesi dolap kapakları şampuan kapağı vs açık bırakması, terliklerini gittiği yerde bırakması, kullandığı eşyayı geri yerine koymaması
Cren Elbise dolabını sürekli açık bırakması ve oyunundan asla vazgeçmemesi çok sinir oluyorum o oyunu çıkartandan nefret ediyorum 😂😂