sekerbebek30 Aşılarımızı yaptırdık bir koldan iki bacaktan ateşini kontrol ediyorum bir çay kaşığı Calp ol vermemi söylediler verdim ama uyuyor uykudan ağlayarak uyanıyor huzursuzluğu var çok ağlıyor ne yapabilirim
yaraliceylanim sekerbebek30 malesef hiçbir şey yapamazsım. Öp kokla sakinleştirmeye çalış emzirmeye çalış aşı günü böyle oluyolar malesef verem aşısı çok ağır oldugu içinmiş. Çok ağlar susmazsa tekrar calpol verebilirsin
momsipek sekerbebek30 4 saatte bir calpol verebilirsin demişlerdi geceye kadar sakinler inşallah . Devam ederse saat başı ateşini ölç bakalım belki ondan huysuzluk yapabilir çok uykuya bırakma mutlaka emzir / besle ben saat başı yapmıştım hem temas sakinleştiriyor
Aysuuuuu İlk gün huysuzluk olur ama ertesi güne bi şeyi kalmıyor pek . Atesı 48 saat boyunca çıkabiliyor onu kontrol edin ve 6 saatte bir calpol verebilirsiniz agrısını ve atesını alır . Ben genelde ateş 38 e geldıgınde calpol verıyorum
eyberenimo Kızlar benim kızım da tam bugün 2 ay aşılarını oldu şu anda 37.3 ateşi çıkıyor ayrıca çok huzursuz sürekli ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım ama sağlık ocağındaki hemşire asla ateş yapmadığını söyledi bu aşıların anlamadım bir şey
ebngl Ben aşıdan 30dk önce calpol verdim Çevremden ve Ebemin söylemesi üzerine Çok rahat atlattık hiç huzursunlanma yaşamadık bundan sonraki aşılarında uygulayabilirsiniz