Gokce_17 Kızlar eşimin koluna kaynar su döküldü 2. Derece yanık var hastaneye gitti tedavi uyguladılar evdede halk arasında dolanan bi yağ uyguladık bilirsiniz,kolu şişti ödem topladı başına gelip uygulayan iyileşen var mı yardımcı olun lütfen
Hiilyuss Gokce_17 2. Ve 3. Derece yanıklara diz müdahale etmeyin milleti dedinlemeyin açık yara enfeksiyon kaptırırsınız geçmiş olsun
Sungerbob Gokce_17 Benim de geçen hafta parmaklarıma döküldü kaynat su ikinci dereceden Yanık oldu eczaneden krem verdiler onun sayesinde ağrım geçti ödemde toplamadı bir iki saatte de acım dinmişti çok iyi gelmişti yani
NariNariKiminYari Gokce_17 burda da saçma sapan öneriler veriliyor yok mayonez sür yumurta akı sür vs gibi ama asla tıbbi müdahale dışında müdahale edilmemesi gerekiyor
Gokce_17 Hiilyuss haklısınız ama çoğu kişiden duyduk bunu yakınımızdada kullananlar var o yağı,yanığın üzerinden 3 4 gün falan geçti doktor müdahalesinden sonra kullandık yağı.ödem oldu neyden kaynaklı bilmiyorum
Sungerbob Gokce_17 Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun yanık çok kötü vallahi Allahım düşmanımın başına vermesin. Kremin adı iki tane krem bu arada Silverdin ve anestol bu iki kremi karıştırarak yanığın üstüne sürün beş dakika içinde uyuşturuyor ve gerçekten çok rahatlatıyor. Bu arada eczacımız verdi kafamıza göre karıştırıp kullandığımız ilaç değil bilginiz olsun 🙏🏻
Gokce_17 Hiilyuss D.yağı sürdük bir süre çok canı yandı sonra normaldende aza indi o acı ardından kantoran yağı sürdük inşallah faydasını görürüz çok gören var
Gokce_17 eraysen çağırdılar gitti eşim,doktor dalinle yıka krem sür demiş ama nasıl yıkanacak aklım almıyor canımızdan can gitti yıkarken
Gokce_17 NariNariKiminYari yok mayonez yumurta diş macunu onlara asla güvenemem ama D.yağını çok duydum fayda görenide
eraysen Gokce_17 yani evet aslında yıkanması sonra sert kurulanması lazım bunu genelde hastanede yapıyorlar o yüzden sordum ağrılı acılı bir işlem ama üst kısmın sürekli tıraşlanır gibi kurulanıp soyulması gerekiyor
NariNariKiminYari Gokce_17 iyileşme sürecindeyken sürseydiniz keşke hemen yanığın üstüne müdahale edilmez
Gokce_17 NariNariKiminYari hemen yapmadık 4.gün yaptık şuan hiç canı acımıyor ilk sürdüğümüzde acıdan duraması 1 saat sonra bütün acısı dindi sabah kabuk kabuk oldu iyi geldi yani d.yağı ve kantaron yağı