Tazeanne68100 Kızlar temudan 1050 tl yi geçen alışveriş yaptınız mı son zamanlarda 680 tl lik ekledim vergiyle 1090 yapıyor azaltsam sipariş olmuyor vergi dahil mi 1050 olması lazım anlamadım bilen tecrübe eden yazavlr mi
Tunaveannesi16 Tazeanne68100 sizin limitiniz 1050 tldir. O kadar alışveriş yapabilirsiniz. Daha sonra vergi eklenir onunla birlikte ödemenizi yapabilirsiniz. Vergi sizin limitinizin dışında eklenir. Limitinize dahil edilmez
Mnli Tazeanne68100 1-2 gün oldu yeni kanun geldi yine artık vergi dahil tutar olması gerekiyor 2 gün önceye kadar +vergi idi sepetinizi onaylamıyor zaten temu o tutarın üstünde ise
biimiyomyardimet Tunaveannesi16 değişti maalesef yeni mevzuat çıktı 💔 vergi dahil 30 € olacak artık..
mylife_ Tazeanne68100 ürünler ucuz gibi çekici görülse de verigisi çok fazla değmez almaya burda aynısını daha uyguna alıyorum
endoplazmikretikulumiste Tazeanne68100 bir iki gün önce alışveriş limitini Kargo dahil 30 Euro şeklinde devlet güncellendi yani KARGODahil rakam artık 30 Euro geçerse gümrük işlemleri ve ek ödemeler çıkacak bilginize