bebemalparslan Bebeğim 3 ay 21 günlük. Günlük bez sayınızı merak ediyorum kakalı bez sayınızı da ayrıyeten yazar mısın ay olarak aynı olanlar. Bizim ki mi fazla yapıyo onu anlayıp ona göre doktora götürmek istiyorum
niloyaaa bebemalparslan bizde 2 ay 20 günlüğüz günde toplam 5-6 bez değişimimiz oluyor hemen hemen her bezde azda olsa kaka oluyor
yaraliceylanim bebemalparslan 5 veya 6 falan sanırım sabahtan akşama kadar şöyle ben bezi çok doldurmadan değişirim o çiş yeri renk değiştirince değiştiririm beklemem öyle bez çok dolsun diye . Kakası da değişiyor bazen 2 kere bazen 4kere bide izerine gece yatarken yapıyor ve uyanıyo plıyo sana 5 kere 😅
gizemaylam bebemalparslan günlük 5-6 kez cişli bez çıkıyor kaka hariç önemli olan çok kilo alması değil , doğum kilosuna göre kilo alımı iyi olması 😊
hilalacar2104 bebemalparslan bebeğim 3 aylıkken günde belki 4 5 kaka yapardı bazen de 1 2 defa yapardı çiş de 5 6 defa alırdım dolu dolu
bebemalparslan niloyaaa ya ben anlamıyorum bazılarının bebeği 3 kilo doğup 8 8.5 olmuşlar anne sütü olduğu halde
niloyaaa bebemalparslan bence çok takılmayın başka bebeklerin kilosuna önemli olan bebeğin sağlıklı olması ki sizin bebeğinizde ayda 800 gr almış. Bizim doktorumuz aylık alt sınır 500 gr olması gerekiyor demişti . Bebeğiniz huzurluysa doyuyorsa başkasının çok bi önemi yok
[silindi] 5-6 kez değiştiriyorum 1 2 kez kaka yapıyor ama sulu ve bi anda yapınca bezden taşıyor 2 ay 23 günlük
bebemalparslan gizemaylam bunu biliyorum gayet sağlıklı şükür fakat o kadar sık emzirmeme rağmen az almış gibi geliyor aylık 800 gram
bebemalparslan gizemaylam 800 gram alması da iyi sadece şıraya takıldım amacım kıyas filan da değil ama bazı bebekler maşallah 3 küsür doğup yalnızca anne sütüyle 8 8.5 kilo nasıl oluyo
gizemaylam bebemalparslan her bebeğin bünyesi farklı genlerde çok etkiliyor, bende çok emzirmem rağmen 700-800 Gr anca alıyor şu an tombiş bebekler emekleme döneminde veriyorlar zaten yani benim doktorum anne de babada çok iri yapılı değil minyon bir bebek olabilir demişti 😊
yaraliceylanim bebemalparslan kız bebek 5 aylık olacak güncel kilosunu bilmiyorum ama kilosu iyi gidiyor ayına göre demişlerdi en son
crybaby bebemalparslan bizim ikinci aydan beri kaka sorunumuz var onu saymıyorum her gün yapmaz çünkü ama çişli bezi günde en az 5 oluyor gece değiştirmiyorum ama sabah çok çok dolu oluyor . 6 aylık
bebemalparslan niloyaaa buna katılıyorum çok şükür doyuyor da gene de bi işkillendim sütteki yağ mı az veya alerjik bir durumu var da öyle mi çok kaka yapıyot diye