Cipsdelisianne Kızlar peynir falan yiyorlar mı benm kızım asla yemiyor cikolatalı ekmek belledi bi ondan baska bişey yemyor siz neler yedryorsunuz kendiniz nw yerseniz ondan mı yoksa ona özel neler yapyorsunuz yaş 2 bu arada
Dolores Cipsdelisianne kaşarlı omlet peynirli omlet sucuklu omlet kavurmalı omlet sade omlet veya menemen. Peynir yemiyor ben de omletin içinde yediriyorum böyle. Tahin pekmez bazen zeytin. Domates salatalık Çikolatalı ekmek veya pankek de nadiren haftada veya 2 haftada bir Bir çocuk kahvaltısını saat 9 da önce yapmalıdır Kahvaltısında muhakkak protein olmalıdır. Önce yumurta tereyağı peynir tahin bal öncelikli olmalı sonra sebze ve tahıl az olabilir Benim çocuğum da yemeyen tiplerden neler neler denedim bir bilseniz. Şimdi de kreşe gidiyor asla orada kahvaltı yapmıyor aç kalıyor o sebeple erkenden evde yedirip götürüyorum o tereyağlı 1 yumurta mutlaka yeniyor.
Asyaveannesi04 Cipsdelisianne 1 yaşındayken çok iyi peynir, zeytin yiyen bebem şuan asla yemiyor . Pankek yapıyorum, kaşarlı yumurta yiyor, salatalık yiyor, bazen patates kızartması yiyor 3 yaş
Gldekpnci Cipsdelisianne domates salatalık yer bu ara kaşara sardı benımkı de patates çok sever yumurtalı olan şeyleri yemıyo bu ara birde yaban mersini sever
hunilimomy Cipsdelisianne salatalik zeytin yumurtali ekmek reçel onun dışında çok nadir simit pankek baska agzina lokma sürmez kahvalti cok sıkıntılı
GemlikZeytini Cipsdelisianne çocuk onu yemeyeli bunu yemeyeli yazanlar şaka mı😄 çocuk öğürüyor kusuyor basıl yedircez. Tahin pekmez patates kızartması sucuk zeytinden baska bi şey yemez benimki. Artık 5 yaşında. küçükken yumurta bal pekmez herşey yerdi sonra tiksinti başlandı nedense