Gktg İyi akşamlar kızlar belki yazacaklarım uzun olacak ama çok bocalıyorum artık çok yoruldum eşimle 2 yıldır evliyiz 6 aylık bebegim var hatta bugun sünnetimizide olduk baya zorlu oldu ama bunuda atlatıcam inşlh oglum dogdugundan beri hep skıntılıydı böbrekten rahatsızdı kalpten rahatsızdı d3 fazlalgmz vardı sürekli hastanelerdeydim ama hamdolsun hepsinin çaresi dermanı vardı rabbim dermansız dert vermesn bebişlerimize bu süreç çok yordu beni ama eşim ve ailesi daha ayrı yordu eşim çok istedi benimle evlenmeyi 1 yıl boyunca kapımda gitti geldi en sonunda beni seviyo degerimi bilir kaderim demekki sürekli geliyo dedim kabl ettm evlendik keşke etmeseydim o adam başka adam oldu ilgisiz alakasız aileci çok ezdirdi beni ben kimsenn kalbi kırılmasn dye susardm herşeye ama sürekli üçün beşin hesabını yapıyor param var çok şükür ailem veriyor harçlıgımı ama kıyaft almama bile müsade etmiyo benimle tartşıyo o pahalı o olmaz bu olmaz afedersiniz ama hala üzerime mont almamış bnde tek huzursz olmayaym diye susuyorum ama artk çok yoruldum an oluyo bana düşmanıymşm gibi davranıyo yani anlatamadıgım okadar şey var ki kayınvalidemler deseniz sürekli herşeyme karışıyorlar bi müdahale onu öyle yapmayın desem bile illa kendi dedikleri olacak yok bişey olmaz o öyle degil böyle bana takılanları ailesi aldı geri kalanıda kendisi aldı yatırım yapacm dedi götürdü hala ortada hiçbir şey yok eve alışveriş yapıyor bişeyler kısarak sonra dört dörtlük yemek bekliyor yapıyorumda ama biyere kadar ailesi gelio görüyo ama hiçbiri anlamıyo kendi aileme yansıtmamaya çalışıyorum ama görüyorlar halimi sürekli onlara yalan sölüyorm mutluyum şöyle böyle diye ama olmuyo napacagımı bilmiyorum tek bildigim hiçbişeyi kaldıramıyorum artk çok yoruldum tek dayanagımda oglum 😞
Elifsenaveannesi Gktg bu da senin imtihanın canım. Vardır bir hayır elbette. Sabır çek Kuran oku duanı et. Gerisini Allaha havale et. 🙏🙏❣🌹
Melegin-annesi42 Kıyamam ya herseye eyvallah oluyor da ilgisizlik bitiriyor insanı 😔😔rabbim yardımcın olsun sabret bebeğin icin
Gktg Melegin-annesi42 evet canm ilgisizlik çok zormuş hele ki başka türlü beklerken böyle olması daha agır
Gktg Elifsenaveannesi sürekli yapıyorum canım hep bi umut bekliyorm ama :(( dogru buda bi imtihan rabbim dahada agırlaştırmasın
Elifsenaveannesi Gktg amin aminn kıl namazını, et duanı, Rabbin asla sıkılmaz seni dinlemekten unutma bak bunu. Ben her ağladığımda her güldüğümde ona giderim. Sevincimi de paylaşırım üzüntümü de. Mutluluk verdiği zamanda şükür ederim üzüntü verince de .🙏🙏
Gktg Elifsenaveannesi sagol canım çok teşekkür ederim bazen insan çok teselli arıyor aileyle fazla paylaşamıyosun ama yabancıda olsa iki cift söz gerçekten çok iyi geliyor