sebur Kızlar bebişim bazen çok güzel l emiyor 2 saate bir 15 er dk iki taraftan da . Ama bazen tek taraftan 15 dk emiyor bırakıyor diğer tarafı bi türlü emiyor uyanmıyor. Bazen böyle yapması normal mi? Yeterli gelirmi yinede süt? Eğer tek taraftan emip bırakırsa bidaha kaç saat sonra emzireyim?
Usnac1995 sebur Benimki tek göğsü sadece 5 dk emerdi. Her ay 1 kilodan fazla aldı 4 ay boyunca. Yani bebek ağlamıyorsa doymuş demektir Emzirme danışmanına gittim, bebeğin çok aceleci 5 dk da doyurur o karnını merak etme demişti.
annecik0 sebur uyku öğünü oluyo canım benim o uyandığında emmediği gögsünü emzir önce sonra diğerine geç bide sağım yapabilirsin emzirdikten sonra 15 dk emmesi az geldi bana
sebur Usnac1995 ayy bunu duyduguma sevindim bende yetmiyor saniriyorum. Peki 5 dk emdikten sonra kaç saat sonra yine emziriyordunuz?
Usnac1995 sebur 1-1.5 saat civarlarında canım Bir de hemşireler bana önce tek göğsünü emzir, 1-2 saat sonra diğerini ver ikisini birden verirsen süt toplanması zor olur demişti.
sebur annecik0 geçemiyoruz diğer tarafa işte reddediyor uyuyor bazen. Sonucta aç kalsa ağlamaz mı? Benim bebisin keyfi yerinde
Usnac1995 sebur Aynen öyle, verimli şekilde 5 dk emmesi yeterli oluyor cidden. 15 dk emen bebiş keyifçilikle emiyodur 😂 Doymayan aç olan bebek ağlar canım, çişli bezi de önemli, aylık kilo alımı da öyle