Zeyna0601 Biraz gram ve çeyreğim var seneye araba değiştirmeyi düşünüyoruz ama ben bir bilezik beğendim onu istiyorum herkes alma etme vs diyor ama istiyorum benim olmalı sizce hata mı ederim
Kuzularinanasi Zeyna0601 eger o altini araba icin kesin kullancaksaniz bilezik alip bozarken zarar olcak.iscilik vs epey bi duser fiyati…
burcumelike Zeyna0601 merhaba ben kuyumcuyum nasıl bir bilezik beğendiniz? İşçiliksiz Ajda falansa değiştirin ama kelepçe falansa işçilik farkı olabilir. Yatırım tavsiyesi değildir 😁
havuclutart Zeyna0601 bu hayat senin imkanın var iken al tak yarının ne olacağını bilmiyoruz zarar da etmezsin yılbaşından sonra herşey zamlanır
Zeyna0601 pasaklisinkukuli ama seneye bahar ayında felan bozulacak altın üstüne hep koyuyor tabi ki gram ve çeyrek kadar olmaz ama bilemiyorum
selinismail1 Zeyna0601 yatırım için alıcaksan bilezık Adana burması al normal bi bilezık alma çok değer kaybedersın
Zeyna0601 burcumelike 40 gr topuzlu bilezik istiyorum Ajda istemiyorum biraz kendini belli etsin istiyorum başka bileziğim var buğlem deniyor onunla değiştirsem yine zarar eder miyim
burcumelike Zeyna0601 biraz işçilik var tabi ama kendini kurtarır. Siz takmak istiyorum diyorsanız alın aklınız da kalıcağına kolunuz da kalsın 😁sonuçta 22 oda en azından biryere giderken takıp gidersiniz daha güvenli evde durmasından. Yine yazın bozarsınız isterseniz. Güzel bir pazarlık yapın alırken…
Asyaveannesi04 Zeyna0601 Bozduracaksan hiç alma derim, bende burma istiyordum evdeki gramları, çeyrekleri birleştirdim üstüne para ekledim öyle aldım bugün ama benimki zarar ettirmiyormuş