Bizimkide 15 aylik oldu…hic bir zaman yemege ilgili olmadi…devamli memede buna guvenip cok secici davraniyor ek gidada,sbhtn yatana kdr pesindeyim yemesi icin…bir iki gundur elleri ile yemeklere dokunarak yiyor yada tadina bakiyor ornegin yogurdu parmaklari ile yemesi gibi,sorun degil yeterki yesin diyorum cunku benden birsey kesinlikle yemiyor , corba sulu yemek veremiyorum…mama sandalyesini bir donem kabul etmedi allahtn suan orda oturuyorda en azindan yemeklerle biraz temas halinde…ben 11. Ayindan beri cok zorlanmaya basladim dengeli beslenmesini istedikce okdr yemekler var iken makarna manti gibi kendisinin yiyebilecegi seyleri tekrar tekrar hazirlayip sunmak cok kotu hissettiyor kendimi ve en kotusude bazen bunlari bile yemediginde yedigi zamanlarin kiymetini bilemedigime hayiflaniyorum…kafada bu kaygilar hic bitmiyor bu guzelim geri gelmeyecek donemleri yemek yemek diye dusunmekten nefret ediyorum,bu konu cok fazla zorladi beni halada zorluyor(not pankek,krep,mucver gibi elle tutulur seyleride sevemedi yemiyor,pilavi yada bulgur pilavini lapa yapip top sekline getirip koyuyorum kendi yemesi icin)kofte tavuk et tuketti bir donem suan onlarida istemiyor…sanki her hafta yeni bir doneme basliyorum , biraz standartimiz olsa bu degiskenlikler hep birseyler uretmem gerekiyor telasesine itiyor beni(12 dis cikartti kopek disleri basladi sanirim…dislerde biraz hizli cikiyor 4 azi disi 1 ayda ayni anda patlatti)