_Goktugunannesi__ mom97X Görsel olarak alttaki olsada üstteki daha kullanışlı alttakinin kulpları goldlu gelebilir zaman sonra rengi solup siyahlalıyor makinede falan yıkanınca
demirinannusu mom97X çelik kulplu çaydanlık kullanıyorum su biraz fazla olunca veya elim biraz terli olunca hemen kayıyor pek kullanışlı değil açıkcası
_Goktugunannesi__ mom97X Bilmiyorum gümüşlü kullanmadım goldlu olan da mahvoldu zaten günlük kendine kullanıyorum onu üsttekinin ısınınca rengi solma olasılığı falan oluyor aman her anlamda sıkıntı🤭
1pankek1cilek Çelik saplı olan çok güzel görünüyor. Benimde çelik saplı çaydanlığım var elimi yakıyor. Kullanış açısından silikon saplılar çok daha konforlu. Unutup bir kaç kez yaktım elimi
NariNariKiminYari mom97X alttakinden bende var evet çok güzel duruyor ama tuttuğun yerler ısınıyor ve kayıyor üstteki de çirkin duruyor güzelini bulsam yenisini alacağım bende 🥲
kelebegiminannesiyim mom97X alttakinin görüntüsü daha güzel olsa da üstteki. Alttakinin kulpları da ısınır rahat tutamazsınız