Berraa_54 Kızlar 10 günlük bebeğim var sarılık oldu emziriyorum yanında mama takviye edicem mamayı kaç cc versem doyar
kelebegiminannesiyim Berraa_54 60 cc yap fazlasını içmez zaten o zaman anlarsın ne kadar yapman gerektiğini
Demetbulut Berraa_54 bunu doktorunuzla karar vermeniz gerekiyor sütünüz varsa sık sık emzirin sarılığı düşecektir .. 2 saat i beklemeden emsin şifa olsun
dilos6 Berraa_54 kilosunu söylersen yardımcı olabilirim emzirme destekli gidiyorsan 30 yap sadece mama veriyorsan 60
anneyimannea Berraa_54 emziriyoraniz 30 yeterli 2 aylık bizimki de sarılık olmuştu emzirip aynı zamanda sürekli 30 ml mama verdik düzeldi şükür
mommmmy Kesinlikle denemeniz lazım. Benim kızım normale göre çok içiyordu mesela. Emzirin 90cc mama yapın birkaç kez bakın kaç cx içtiğine . En fazla birkaç kez çöpe gider biraz mama ama aklınızda soru işareti kalmaz
anneyimannea Berraa_54 15 veya 20 günlüken gitti ama gözünde vardı o da 2. Ayda gitti doktor gözünden sonradan gideceğini söyledi öylede oldu
mer_501 Berraa_54 bebek sariliktan uyuyo uyanmasını bekleme iki saate Bir uyandırın bizde yaşadık her emzirmeden sonra 30 ml veriyordum